Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2019 06:10

"Перемогу" більше лайкають, "зраду" — поширюють

— У просуванні продукції чи інформації у "Фейсбуку" робіть ставку на відео. Їх переглядають частіше, ніж читають тексти чи дивляться картинки. Тривалість роликів максимально скорочуйте. І не забувайте про титри, щоб запис можна було переглянути без звуку, — каже 24-річна Ірина Вівчар. Раніше працювала редактором соціальних мереж на "Радіо Свобода". Торік заснувала агенцію "Багу". Займається просуванням товарів і послуг у соціальних мережах.

— Користувачі соціальних мереж "лайкають" те, що їм подобається, викликає позитивні емоції, а поширюють те, що їх обурює. "Перемогу" більше лайкають, "зраду" більше поширюють, — каже Ірина Вівчар. — Мене часто запитують, коли краще постити? Робіть публікації тоді, коли є що сказати. Найкращі дописи виставляйте, коли більшість ваших читачів у мережі. Не зникайте надовго. Якщо немає змоги займатися сторінкою постійно — поставте наперед кілька постів. Дбайте про авторське право. Музика, фотографії, відеокадри — не беріть нічого "просто з інтернету". Це крадіжка, за яку можна поплатитися не лише репутацією, а й судом.

Радить реагувати на всі коментарі.

— Робити це треба якомога швидше. Відповідайте чесно і щиро. Цікавтеся думкою опонентів, дискутуйте, вимагайте аргументів, просіть порад. Уникайте прямих закликів до дій. Не пишіть "переходьте на сайт" чи "поширюйте". Залучати нових користувачів треба більш вишуканими методами.

Зараз ви читаєте новину «"Перемогу" більше лайкають, "зраду" — поширюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути