Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 17:51

Пако Рабанн називає Вероніку Жанві донькою

У вівторок у київському розважальному центрі "Арена" 25-річна українська дизайнерка Вероніка Жанві показала колекцію "Сталеві небеса". 4 липня вона демонструвала її на Тижні моди от кутюр у Парижі. Туди дизайнерку привіз 74-річний французький кутюр"є Пако Рабанн. Вони познайомилися торік у Києві. Відтоді Рабанн опікується Веронікою.

— Я приголомшений її талантом та енергією, — каже Рабанн. — Зроблю з Вероніки світову зірку. За кілька років вона стане найбагатшою жінкою в Україні.

Кутюр"є уточнює, що не допомагає Жанві грішми. А лише радить і ділиться досвідом. У творчість модельєрки він теж не втручається. Зазначає, що її колекція сподобалася французьким критикам.

— Про неї написав журнал "Вуменс Веар Дейлі", який називають Біблією моди, — веде далі. — Показ Вероніки відзначили як третю значну подію Тижня моди. Першою було 60-річчя Дому "Діор". Другою — 20-річчя "Лакруа".

Жанві бере Пако Рабанна під лікоть. Кутюр"є обіймає дизайнерку за плечі.

— Вероніка дуже вродлива, — говорить француз. — Але в моєму віці до жінок уже не тягне. Я бачу в ній лише талант і молодість. Вероніка наче моя донька.

У моєму віці до жінок уже не тягне

До модельєра підбігає білявка. Усміхаючись, просить російською сфотографуватися. Рабанн зупиняється й обіймає її за талію.

— Мерсі боку, — дякує дівчина французькою.

— Спасибо большое, — відповідає кутюр"є російською.

Жанві нервово поглядає на червоний мобільний телефон — її показ затримують на півгодини.

— Пако захоплюється містикою. Ми можемо годинами про це розмовляти, — розповідає Вероніка "ГПУ", доки кутюр"є роздає автографи.

Зараз ви читаєте новину «Пако Рабанн називає Вероніку Жанві донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути