Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 18:54

Онука Леоніда Кучми Катя ходить на гімнастику

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Організаторка доброчинного аукціону фоторобіт Лілія Подкопаєва жартує з депутатами-”регіоналами” Нестором Шуфричем і Владиславом Лук’яновим. За дві картини вони заплатили по 25 тис. грн
Організаторка доброчинного аукціону фоторобіт Лілія Подкопаєва жартує з депутатами-”регіоналами” Нестором Шуфричем і Владиславом Лук’яновим. За дві картини вони заплатили по 25 тис. грн

У київському розважальному комплексі "Арена" олімпійська чемпіонка з гімнастики 29-річна Лілія Подкопаєва влаштувала благодійний аукціон. На продаж виставили 15 портретів фотохудожника Олександра Шимбаровського. На виручені 525 тис. грн фонд Подкопаєвої зніме фільм про дітей-сиріт.

За столик вмощуються депутати-"регіонали" Нестор Шуфрич, Василь Горбаль, Євген Геллер, Владислав Лук"янов. Навпроти сидять "бютівець" Валерій Писаренко та "нунсівець" Олександр Клименко.

Перший лот — портрет хлопчика на гімнастичних кільцях — купує донька екс-президента Леоніда Кучми 37-річна Олена Франчук. Дає за нього 50 тис. грн.

— Моя донька Катя в чотири роки займається художньою гімнасткою, — розповідає вона. — А от усиновити дитину я не наважилася би. Дивлюся на людей, які беруть дітей у свої сім"ї, і мені страшно.

Півтора місяця тому Олена Франчук придбала особняк у Лондоні за 800 млн грн. Запитую, чи закінчили там ремонт.

— Ой нет-нет, не буду об этом говорить, — відмахується жінка.

Картину "Кращі друзі" (дівчинка з собакою) купує Горбаль. Платить 25 тис. грн. Аналогічну суму віддає за "Заплакану дитину". Лук"янов забирає "Маленького кухаря", а Шуфрич — "Веселого Санту".

— Бачу, ваш столик по 25 тисяч викидає, — іронізує ведучий Доманський. — Кишенькові гроші...

"Регіонали" встають. Шуфрич пояснює, що поспішають на мітинг кандидата в київські мери від Партії регіонів.

За решту лотів майже не торгуються. Найбільше грошей віддає 33-річний Алі Резазаде з компанії "Енрен Телеком". Він придбав три картини за 75 тис. грн.

— Діти на картинах нагадали мені ангелів, а я віруюча людина, — пояснює чоловік. — Маю двох дітей. Доньці Мирославі два роки, а другий син іще не народився. Дружина на шостому місяці вагітності.

Останню картину — "Красунчик", на якій зобразили 3-річного Вадимка, прийомного сина Подкопаєвої та її чоловіка, Тимофія Нагорного — за 70 тис. грн купує сам Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Онука Леоніда Кучми Катя ходить на гімнастику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути