Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2018 05:05

Ольга Лисун виграла путівку в санаторій

Автор: Фото надане Ольгою Лисун
  Ольга Лисун (на фото) із села Москаленки Чорнобаївського району на Черкащині відпочивала у рівненському санаторії ”Червона калина” з подругою Валентиною Степурою
Ольга Лисун (на фото) із села Москаленки Чорнобаївського району на Черкащині відпочивала у рівненському санаторії ”Червона калина” з подругою Валентиною Степурою

— Уперше побачила "Газету по-українськи", коли її на роботу принесла подруга Валя Степура. Ми разом працювали на фермі обліковцями. Я почитала. Видання сподобалося. Як вийшла на пенсію, виписала для себе, — розповідає 59-річна Ольга Лисун із села Москаленки Чорнобаївського району на Черкащині.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Відправила копію передплатної квитанції на адресу редакції і виграла путівку в санаторій.

— Коли відсилала квитанцію на розіграш, люди з мене сміялися: "Ти вже в літах, а досі віриш у казку". Я відповіла: "Може, та казка стане реальністю". Коли побачила себе у списку переможців, не повірила. Подзвонили з редакції, запропонували путівку в санаторій "Червона калина" в місті Рівне. Чоловік поїхати не зміг. Із сином залишилися на господарстві. Запропонувала подрузі Валі скласти мені компанію, — каже Ольга Федорівна.

Ольгу Лисун і Валентину Степуру поселили в напівлюксовий номер санаторію "Червона калина".

— Ходили на грязі, масажі, в басейн. Приймали йодобромні ванни. Заради них із-за кордону пацієнти їдуть. Із нами лікувалися американці й італійці. Я відвідувала соляну кімнату, бо останні зими часто хворіла грипом. Влітку є процедури на вуликах із бджолами. Годували смачно. Возили на екскурсії. Були на заводі з випуску мінеральної води "Червона калина". Коли відпочивальники дізнавалися, що ми по путівці від "Газети по-­українськи" — були вражені, що таке буває. Казали, теж передплатять, — говорить Ольга Федорівна.

Вона родом із Чернігівської області. Навчалася в Умані на агронома. Там познайомилася з чоловіком Іваном Івановичем, 63 роки.

— Ми одружилися студентами 39 років тому. Маємо сина Віталія і двох онуків, — каже Ольга Лисун. — Чоловік усе життя працював агрономом. Я була бригадиром у саду. Потім перейшла на ферму лаборантом-обліковцем.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Лисун виграла путівку в санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути