Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 17:50

Олена Бондаренко —в десятці найсексуальніших спортсменок
10

Олена Бондаренко 1 жовтня 2006-го вперше перемогла у фіналі турніру Жіночої тенісної асоціації у Люксембурзі
Фото: фото: УНІАН
Канадська гімнастка Александра Орландо посіла першу сходинку рейтингу найсексуальніших
Другою вважають тенісистку Марію Шарапову. Росіянка не виступатиме в Пекіні через травму правого плеча
Дев’ята у рейтингу — австралійська плавчиха Стефані Райс, рекордсменка на дистанціях 200 і 400 метрів
Ріта Дравуч з Угорщини (3 місце) грає у водне поло. Вона також працює фотомоделлю

Українська тенісистка 23-річна Олена Бондаренко посіла четверте місце у списку 50 найсексуальніших учасниць Олімпійських ігор у Пекіні. Таку версію склав інтернет-журнал Web TV Hub.

Народилася Олена у місті Кривий Ріг у родині тенісистів. Нині живе в Києві. Займатися спортом почала у 5 років. Має двох сестер — Валерію, 26 років, та Катерину, 22 роки. Остання теж грає в теніс, виступають у парі. Валерія залишила гру, займається тренерською кар"єрою.

Олена — модниця. На свій гардероб виділила цілу кімнату.

— Я помішана на сукнях, — каже Бондаренко. — Навіть на корт у них виходжу. Відкриваю шафу, а там сукні-сукні, усіх кольорів і фасонів! Та і взуття на підборах у мене чимало. А от сестра Катя комфортніше почувається у спортивному стилі.

— Вона для мене кумир із дитинства, — розповідає Катерина про Олену. — Завжди дивилася, як вона грає, і хотіла так само або й краще. Раніше у нас були конфлікти на корті. Не те щоб я заздрила сестрі. Ми гравці різного плану, тому часто сварилися.

Кажуть, Олена любить доглядати своє довге волосся.

— Уже чотири роки відрощую його, — каже тенісистка. — Переживаю, щоб із ним нічого не сталося. Уже скільки шампунів перепробувала. А в Америці взагалі зупинитися не можу. Там величезний вибір засобів для волосся. Нещодавно подруга порадила відновлювальний шампунь "Лореаль". Він мені одразу підійшов, і я нарешті заспокоїлася.

Нещодавно в Монреалі сестри Бондаренко зробили собі пірсинг у носі. Потім прикрасили тіло татуюванням на спині, між лопатками. Малюнок сестри вибрали однаковий — візерунок у вигляді крил. Мати тенісисток була шокована такою новиною.

— Боже, тепер папуаси з"явилися в сім"ї! — каже Наталя Володимирівна. Раніше вона була тренером доньок.

Цього року Олена стала 19-ю ракеткою світу. Такого високого місця українки ще не посідали. Торік Бондаренко заробила понад $387 тис., за всю свою спортивну кар"єру — $951 455. У Броварах 2006-го придбала будинок. Біля нього є сад, сауна й тенісний корт.

8 серпня — у день відкриття Олімпіади в Пекіні — Катерині Бондаренко виповнилося 22. Сестрі Олені 13 серпня буде 24. Перші матчі сестри зіграють у неділю 10 серпня.


Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко —в десятці найсексуальніших спортсменок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути