Ексклюзиви
вівторок, 02 грудня 2008 17:29

Олексій Колесник нижчий від дружини на 38 сантиметрів

Автор: фото: Володимир ГОВОРУХА
  Киянин Олексій Колесник із дружиною Надією Колосковою та донькою Владиславою гуляють у столичному парку Перемоги
Киянин Олексій Колесник із дружиною Надією Колосковою та донькою Владиславою гуляють у столичному парку Перемоги

"Вона ж тебе бить буде", — казав мені тато, коли вперше побачив Надю. Тато — військовий і напівпрофесійний боксер. Він думає, що в сім"ї — як у боксі, б"є той, хто більший", — розповідає 46-річний киянин Олексій Колесник. Він сім років одружений із 35-річною Надією Колосковою. Зріст Олексія — 1,6 м. Його дружина має 1,98 м.

Із 5-річною донькою Владиславою подружжя гуляє у столичному парку Перемоги. Олексій чіпляє дівчинці іграшкові вуха зі сріблястим дощиком.

— До зустрічі з Олексієм працювала Снігуркою на новорічних корпоративах, — розповідає Надія. — У 2001-му не мала партнера. Знайома швачка Олена дала номер телефону Олексія, який на свята виступав у ролі діда Мороза.

— По телефону домовилися зустрітися на станції метро Святошин, опівдні. Вона запізнювалася на 20 хвилин, з вагона вийшла от так, — прогинає шию. — Ще й була на 12-сантиметрових підборах, у високій шапці. Злякався, як сонячного удару.

— А я вийшла з вагона й Олексія не побачила. Тоді вміла дивитися лише перед себе, а не вниз. Олексій сам до мене підбіг. Удвох поїхали на примірку костюма Снігурки до швачки Олени.

— Я так щільненько її обхажував, — хапає руками повітря Колесник. — Не можу пояснити, чим сподобалася. Якось просто відчув, що це — моя жінка. Через десять днів Надя переїхала до мене.

— Він сказав, що любить готувати й мити посуд — це було моє слабке місце. Олексій готував вечерю, а потім ще й посуд мив.

Владу народжували вдома, на двох стільцях

Колоскова — друга дружина Олексія. Колесник 3,5 року прожив із киянкою Юлею. Вона із сином Олександром мешкає в Берліні.

— Між шлюбами в мене пауза 13 років. Розлучився через тещу, бо їй усе було не до вподоби. А з Надею дав собі установку: "Жити до кінця життя", — тягнеться поцілувати дружину. Та нахиляється і підставляє губи.

— Я подумала: коли батьки будуть високими, то якими ж виростуть діти?! Та й мені минуло 29, мама хотіла, аби я вже йшла заміж.

— Хочу покататься на горке, — просить Влада. Олексій пересідає на іншу лавку, щоби дивитися за донькою.

— Владу народжували вдома, на двох стільцях, — згадує чоловік. — Вона з"явилася на світ улітку, усі пологові були переповнені. Ми не хотіли клопотів із палатами й лікарями. Три місяці ходили на курси підготовки батьків. Акушерка жила в нас півтори доби. Я перерізав і зав"язував дитині пупика. Вона була, як черв"ячок, фіолетовенька така.

Владислава просить батьків купити велику повітряну кульку зі шістьома малими всередині. Олексій віддає за іграшку 30 грн.

— У нас розподілені функції: я воджу доньку на ковзанку, а Олексій ходить з нею у цирк і в театр, — говорить жінка.

— Просто там Надя у стільці не влазить, — усміхається Колесник. — І вдома у ванній їй мало місця. Ліжко в нас середнє. Надя спить або по діагоналі, або ніжки трішки звисають.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Колесник нижчий від дружини на 38 сантиметрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути