пʼятниця, 23 червня 2017 06:25

Оксані Тичковській прикордонники підкинули цукрову пудру

Автор: www.nizhyn.in.ua
  Оксана Тичковська та Юрій Петрук після освідчення приймають привітання на пункті пропуску ”Ягодин” на кордоні з Польщею. Тут чоловік запропонував коханій одружитися
Оксана Тичковська та Юрій Петрук після освідчення приймають привітання на пункті пропуску ”Ягодин” на кордоні з Польщею. Тут чоловік запропонував коханій одружитися

— За роки знайомства вивчив Оксану. Знав, не розплачеться від такого сюрпризу. Вона сильна духом, — каже 23-річний Юрій Петрук із села Коцюри Любомильського району Волинської області. Попросив прикордонників підкинути нібито наркотики своїй дівчині з сусіднього села Рівне Оксані Тичковській, 23 роки. Після розіграшу освідчився в коханні на пункті пропуску "Ягодин" на кордоні з Польщею.

— З нового року почав думати, як це організувати, — розповідає Юрій. Закінчив Національну академію Дежприкордонслужби у Хмельницькому. З липня служитиме за контрактом у Харкові.

— Спочатку хотів освідчитися у відділку поліції. Нас з Оксаною мали б затримати через порушення правил дорожнього руху. Але вирішив домовитися з прикордонниками. Вони мені ближчі по духу, — продовжує. — Два тижні тривала підготовка. В останній день прогнали сценарій. Його писав разом із прикордонним загоном.

На початку червня Оксана поверталася з навчання в польському Вроцлаві. Там здобуває фах бізнес-аналітика.

— Їхала з матір'ю на власному авто. Коли прикордонники оглядали машину, підклали "наркотики" в салон. Почався кіпіш. Оксану й маму відвели в різні кімнати для допиту, — говорить Юрій Петрук.

— Мама скаржилася в дорозі, що відчуває якусь тривогу, — розповідає Оксана Тичковська. — Коли знайшли наркотики, сказали, додому потраплю не скоро. За таке світить від трьох до шести років.

У момент обшуку випала аптечка з польськими таблетками. Прикордонники заявили, то психотропні препарати. В голові була каша. Потім із квітами вийшов Юра. Запитав: "Ти вийдеш за мене?" Не могла нічого промовити, лише кивала.

Замість наркотиків у пакунках була цукрова пудра, виявилося. Щоб внюхала собака, їх намазали спеціальним мастилом.

Юрій та Оксана зустрічаються шість років. Познайомилися в Рівному на дискотеці.

— Це було свято Петра й Павла (12 липня. — ГПУ). Він увесь час мовчав, дивився на мене. Потім у когось узяв мій номер. За тиждень запросив на каву в Любомлі. При першій розмові було відчуття легкості, — каже Оксана. — Тоді ж до шостої ранку спілкувалися телефоном. На мої 18 років дістав букет троянд і коробочку. Злякалася, що робить пропозицію так рано. Але то були сережки.

Може організовувати спонтанні поїздки. Кілька років тому приїхав увечері до мене і сказав, на ранок вирушимо в Буковель кататися на лижах.

Весілля пара планує зіграти наступного літа.

Зараз ви читаєте новину «Оксані Тичковській прикордонники підкинули цукрову пудру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути