Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 17:48

Новіки виграли телевізор

38-річна Лілія Новік виграла телевізор від "Газети по-українськи"  за результатами розіграшу призів у листопаді цього року. 6 грудня вона приїхала до редакції по виграш із 38-річним чоловіком Олександром і сином Назаром, 14 років.

— Ми з чоловіком народилися в один день і в один рік. 21 листопада святкуємо день народження завжди разом, то й подарунок цей нам на двох буде, — говорить Лілія Василівна.

— Я забрав Лілю з міста Сокаль Львівської області до свого села Рижавка, що на Вінниччині, — доповнює Олександр. — Одружилися одразу після закінчення Кам"янець-Подільського аграрного інституту. Спочатку дружина тікала назад до міста, а потім звикла до сільського життя. У нас є донька-першокласниця Христина і дев"ятикласник Назар.

— Ми не раз сварилися: кіно дивитися чи футбол. Тепер, із двома телевізорами у хаті, всі будуть задоволені, — говорить жінка.

Вона працює продавцем у магазині. Дві доби на роботі, дві — вдома.

— Коли вихідна, то проводжу багато часу біля плити, готуючи для сім"ї. Не люблю прибирати, краще готуватиму щось смачненьке, — веде далі Лілія Василівна.

Вона каже, що їхня сім"я передплатила "Газету по-українськи" першою у селі Рижавка.

Зараз ви читаєте новину «Новіки виграли телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути