середа, 09 липня 2008 17:47

Ніколь Кідман народила дівчинку

Ніколь Кідман народила дівчинку

Австралійська акторка 41-річна Ніколь Кідман уперше стала матір"ю. У понеділок зранку жінка народила доньку Сінді Роуз ("недільна троянда" в перекладі з англійської. — "ГПУ").

Немовля вагою 2,95 кг з"явилося на світ у місті Нешвілль американського штату Тенессі. Там живуть свекри Ніколь. Дитина матиме подвійне прізвище — Кідман-Урбан. Батько Сінді Роуз — австралійський кантрі-співак Кейт Урбан, 40 років. У пологовому залі він подарував дружині перстень за $73 тис. Прикраса зроблена у вигляді трьох переплетених кілець із жовтого, рожевого і білого золота.

Із Кейтом Урбаном актриса познайомилася 2005-го на вечірці в Лос-Анджелесі. Кейт тоді пиячив, уживав наркотики. Та заради Ніколь вилікувався. Побралися 2006 року. Кідман удруге вийшла заміж. Із першим чоловіком, американським актором 46-річним Томом Крузом, прожила 11 років. Дітей не мали, тому всиновили Ізабеллу, якій нині 16 років, і Коннора — 12. Круз залишив Кідман заради іспанської акторки Пенелопи Крус. Ніколь була тоді на третьому місяці вагітності. За кілька днів у неї стався викидень.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути