четвер, 29 березня 2007 16:59

Неліпу партнерка вдарила по носу

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  До шоу ”Танці з зірками-2” Максим Неліпа соромився танцювати навіть на дискотеках. Каже, стояв біля бару й дивився, як танцюють інші
До шоу ”Танці з зірками-2” Максим Неліпа соромився танцювати навіть на дискотеках. Каже, стояв біля бару й дивився, як танцюють інші

Учасник шоу "Танці з зірками-2" на телеканалі "1+1" 30-річний Максим Неліпа по сім–десять годин щодня репетирує у київській школі N148. Тут веде студію танцю його партнерка по шоу Анна Пелипенко.

До дзеркальної зали Максим Неліпа заходить із пакетами й наплічником. Сідає на стілець, закочує ліву штанину. Починає втирати собі в литку мазь.

— У суботу перед ефіром послизнулися і впали, — розказує. — Найбільше постраждала Аня, я попав їй каблуком у ногу. Лікарі хотіли на два тижні накласти гіпс. Ми кажемо: "Нам сьогодні потрібно танцювати". А вони: "Не раніше, ніж за півтора місяця!".

Заходить партнерка Неліпи Анна Пелипенко, сідає біля нього. Чотири роки тому дівчина переїхала з Харкова до Києва. Тут живе її партнер із бальних танців.

— За Анічку я відразу схопився, — усміхається Неліпа. — Вона мені пояснювала, як дитині: "Третя позиція — це коли п"яточки помирилися, а носочки посварились".

Танцівниця сміючись, каже, що ненароком ударила Неліпу по носу. А Максим згадує, як перед першим ефіром підірвав собі спину.

Дружина плакала більше за всіх

— Партнер Сніжани Єгорової Макс Булгаков дав мені свій корсет. На репетиціях він його одягав, коли носив Сніжану, щоб не підірвати спину. Можна я піду покурю? — проситься. Повернувшись, сідає намотувати на ногу еластичний бинт.

— Ми готуємо танець джайв, — пояснює. — У ньому треба високо піднімати коліна. На тренуванні я кладу по два кілограми свинцю на кожну ногу, щоб вага тягла донизу. Зате потім на паркеті літатиму.

Запитую про конкурентів.

— Коли з шоу вилетів співак Олександр Пономарьов, моя дружина Томка плакала більше за всіх у залі, — зізнається Неліпа. — Ми із Сашком і Жекою Лисим (Євгеном Кошовим із "Кварталу 95". — "ГПУ") дружили втрьох. Коли Аня травмувала ногу, Саша від неї не відходив.

Каже, що дружина інколи приїжджає на тренування. Привозить їжу.

— У нас росте син Артем, йому два роки і сім місяців. Коли бачить мене по телевізору, кричить: "Папа, ура, Україна!".

Розповідає, що школярем займався фехтуванням і ходив на курси картингістів.

— Хотів записатися ще на танці в Будинок піонерів. Треба було йти на третій поверх. Я не туди повернув і потрапив у школу юних техніків. Там і застряг.

1976, 15 жовтня — Максим Неліпа народився в Києві в сім"ї інженерів
1993–2001 — навчався в КПІ на інженера; грав у команді КВК "Ковбої Політеху"
2001 — разом із Анною Сєдоковою веде програму "Підйом" на "Новому каналі"
2003 — ведучий програми "Програй мільйон" на ІСТV
2004 — одружився з Тамарою; ведучий лотереї "Хто там?" на "1+1"
2004, 26 серпня — народився син Артем
2007, 28 січня — учасник проекту "Танці з зірками-2"

Зараз ви читаєте новину «Неліпу партнерка вдарила по носу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути