четвер, 30 серпня 2007 17:16

Не треба годувати матір енергетично

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мій брат був раніше доброю, розумною, роботящою людиною і мав великі перспективи, — пише Оксана з Київщини. — Після закінчення технікуму пішов працювати. Йому 22 роки, але таке ставлення до життя, ніби він уже пенсіонер. Братові нічого не потрібно — ні родини, ні власної сім"ї, жодних планів на майбутнє він не складає. Погіршилося його ставлення до рідних і всіх, хто бажає добра. А ті, з ким він не мав дружби, тепер йому кращі друзі. Із ними він випиває та розважається. Часто міняє роботу, свариться з керівниками".

Шановна пані Оксано, ваш брат під подвійним впливом: енергетичним і психологічним. На нього впливає порча, яка програмує проблеми в житті. До того ж крім складних життєвих ситуацій, порушується природний енергообмін. Це призводить до розладу нервової системи, роздратування, збудженості. Поступово людина губить гармонію в собі та втрачає її в стосунках з оточуючими.

Очевидно, що у брата ще й порча на алкоголізм. Він ніби знаходиться у великій пляшці й на світ дивиться через неї. Алкоголь відкрив для нього не лише нові відчуття, а й інший світ, інших людей. Він — людина м"яка, лагідна, з слабкою волею, тому нові друзі легко впливають на його психіку. Безумовно, психокорекція може допомогти повернути енергетичну програму його життя, але не світогляд.

Брат ніби знаходиться у великій пляшці й на світ дивиться через неї

За свою доньку турбується Валентина з Волині: "Усе почалося з мого чоловіка, який гуляв. Дочка про це дізналася перша й розповіла мені. Коханка чоловіка проклинала мою дитину, наговорювала на неї. І зараз у доньки скрізь невдачі, присутній страх, почалися хвороби, не може знайти роботу. Раніше була весела, а зараз сидить вдома, нікуди не хоче йти, не має друзів. Я переживаю за неї й нічим не можу допомогти".

Шановна пані Валентино, на світосприйняття та поведінку вашої дочки впливає свідома порча. Її біополе ніби закуто у велику кулю, що наповнена енергією образи. Це енергія від її думок та переживань. Вона ніби вариться у власному енергетичному соку. Порча перекриває як вихід негативних енергій, так і притік свіжої життєвої сили. Тут допоможе корекція біоенергетичного поля. Щодо прокльонів, то залежить, хто й на кого їх направляє. Негативна людина практично насилає їх сама на себе, бо якщо її жертва позитивна, то її біополе відштовхує негативну енергію прокльонів назад.


Марія з Вінниччини пише про свою невістку: "Вона доводить свою дочку до сліз і нервових зривів. Це починається майже без причин. Буває, що онука при цьому непритомніє".

Шановна пані Маріє, така поведінка вашої невістки викликала порушення природного енергообміну в онуки. Вона енергетично підгодовується від переживань дівчини у момент конфлікту. Ваша онука повинна не відповідати матері емоційно й тим не годувати її енергетично. У таких випадках допомагає читання молитов, думки про щось хороше, взагалі, будь-яке ухиляння від суперечки. Необхідно також усунути причини та умови такої поведінки невістки. Для цього вона має відкоригувати власну біоенергетичну систему та позбавитися звички поповнювати брак енергії за рахунок близьких.

Зараз ви читаєте новину «Не треба годувати матір енергетично». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути