Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2007 16:56

Не можна позичати на ніч і в свята

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Після розлучення з чоловіком я жила для дітей і себе, — пише Наталя з Рівненщини. — А сусідка мені каже: "Будеш сама. Поки діти малі, шукай собі когось". Я їй розповіла, що маю добру людину і зустрічаюся з нею. Після тієї розмови чоловіка як підмінили: по телефону повідомив, що між нами не може бути нічого спільного.

Коли я збираюся кудись їхати й зустрічаю цю сусідку, жодна справа чи покупка не вдається. Якось я не була вдома два дні. Сусідка порала моїх свиней, доїла корову. Після того свиня з 220 кілограмів схудла до 130, корова замість 8 літрів молока стала давати два. Із чотирьох курок несеться одна, й то через день.

Я вичитала, що треба повісити чортополох на вхідних дверях. Якщо людина зла, то він не пустить її до хати. До помешкання сусідка не ходить, а з"являється на подвір"ї. Після її візиту я знайшла на городі коробку із сіллю та курячі яйця. Чи це вона щось робить, чи її заздрісні очі?"

Із сусідкою пов"язує свої негаразди і Михайло з Вінницької області. "Спочатку все йшло дуже добре, задумане збувалося, — пише він у листі. — А потім сусідка стала ввечері приходити і завжди щось позичала. Ми з жінкою були молоді, не розуміли, чому вона це робить. Сусідка ж нам заздрила позаочі, а пізніше й прямо говорила про це.

Одного разу на городі я викопав куряче яйце. Відразу почалися негаразди, дійшло до розлучення. Я перейшов жити до батьків. Тут теж по сусідству мешкає заздрісниця. На мене в церкві ставила свічку, підсипала, підливала. Тепер до мене притягуються всі невдачі. Катастрофічно не везе: що б не почав робити, все не виходить".

Шановні Наталіє та Михайле, судячи з листів, йдеться про свідомі впливи на вашу біоенергоінформаційну систему. Ви отримали програмні порчі через речі, які позичали і які вам підкидали. Ці порчі продовжують впливати на ваші здоров"я, долю.

Дівчина боялася всього

Взагалі, позичання на ніч, на свята — класичний зразок ритуальної магії. Довірлива людина, позичаючи, фактично віддає частину себе, свою енергетичну копію. Адже все, що потрапляє в наше біополе, заряджається нашою енергетикою і несе інформацію про здоров"я, успіх, щастя тощо. У відповідь ви отримували сховані речі: яйця, нитки, шпильки, шкаралупи, насіння, ґудзики. Вони містили програми у вигляді різних хвороб та проблем.

Листів зі схожими ситуаціями надходить багато. Якщо ви підозрюєте певну людину, припиніть стосунки з нею. Тільки ввічливо вітайтеся і — все. І ви побачите, що вона швидко знайде собі інший об"єкт.

Якось звернулася мати киянки Олени. У її доньки під пахвою гноїлася рана. Оперативне втручання здійснювали вже чотири рази, але безрезультатно. Готувалися до чергової чистки рани. При корекції біоенергоінформаційної системи дівчини виявилося, що внаслідок порч всі тканини організму Олени та її біополе наповнювала енергія страху. Дівчина боялася всього — батька, іспитів, незнайомих людей, собак, бути самою в хаті. Ця енергія не знаходила виходу і ніби пробивала собі шлях: спочатку гнійник на шкірі, а далі — відкрита гнійна рана, на яку не діяли жодні методи лікування. Після відновлення біоенергоінформаційної системи негативний заряд страху поступово вийшов через енергетичні канали і рана загоїлася. Олена ніби ожила.

Хвороблива енергія притягнулася до дівчини з її попереднього втілення. Тоді вона була феодалом, якого боялися всі навкруги. Страху було так багато, що, за законом енергетичного "бумеранга", він повернувся до душі, яка його породила. І тепер сама Олена страждає від того, що сіяла колись.

Зараз ви читаєте новину «Не можна позичати на ніч і в свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути