Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 17:36

Назвали найстильнішу знаменитість світу

Автор: фото: reuters/Christian Charisius
  Кронпринцеса Бельгії Матильда має чотирьох дітей. Під час усіх вагітностей жінка до останніх днів ходила на підборах
Кронпринцеса Бельгії Матильда має чотирьох дітей. Під час усіх вагітностей жінка до останніх днів ходила на підборах

Американський журнал "Ярмарок марнославства" опублікував щорічний рейтинг найстильніших знаменитостей світу. Першу сходинку серед жінок посіла 35-річна кронпринцеса Бельгії Матильда (повне ім"я Матильда Марія Христина д"Удекем д"Акоз).

Титул принцеси Матильді присвоїли 4 грудня 1999 року. Того дня вона вийшла заміж за британського принца Філіпа, 48 років. Майбутнє подружжя познайомилося в елітному спортклубі Бельгії. Там обоє грали в теніс. Кажуть, принц одразу закохався в Матильду. Тоді дівчина працювала логопедом у школі. Батько Матильди — бельгійський граф Патрик д"Удекем д"Акоз, мати — польська графиня Анна Коромовські.

У 2004-му читачі французького журналу Point de vue назвали Матильду найблагороднішою. Її вважають улюбленою принцесою Королівства Бельгії. Матильда має власний фонд, який опікується незаможними сім"ями.

Родина мешкає в найбільшому районі Брюсселя Андерлехті. Із принцом Філіпом Матильда виховує 6-річну Єлизавету, Габріеля, 4 роки, 2-річного Емануеля та Елеонор, 3 місяці. Під час вагітностей жінка до останніх місяців носила взуття на підборах.

Матильда любить літературу, сучасну та класичну музику, грає на фортепіано. Полюбляє теніс і плавання. Найкращий для неї відпочинок — на природі із сім"єю.

До списку найстильніших також потрапила дружина кандидата в президенти США Мішель Обама, дружина президента Франції Карла Бруні та донька мільярдера Іванка Трамп. Серед чоловіків найстильнішим визнали футболіста Девіда Бекхема.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найстильнішу знаменитість світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути