Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2020 05:05

Наталія Варга виграла 250 гривень

Автор: Фото надане Наталією Варгою
  Наталія Варга з села Ракош Хустського району на Закарпатті обіймає онуку Світлану
Наталія Варга з села Ракош Хустського району на Закарпатті обіймає онуку Світлану

— Квитанцію на адресу редакції відправила, але великої надії на перемогу не було. За своє життя нічого не вигравала, хіба кілька гривень у лотерею. У списку призерів себе побачила, коли була на роботі. Отримала гроші у січні, після Різдва. Відклала, планую ще раз передплатити газету, — каже 54-річна Наталія Варга із села Ракош Хустського району на Закарпатті.

"Газету по-українськи" почала передплачувати три роки тому. Під час розіграшу призів виграла 250 грн.

— Я працюю листоношею. Сподобалася ця газета. Читаю все, бо цікаво. У нашому селі її виписують п'ятеро людей, — говорить Наталія Іванівна.

Вона вчилася на маляра-штукатура, однак за професією працювала лише один рік.

— Потім вийшла заміж і зразу в дек­рет. Повернутися на будівництво не змогла через стан здоров'я. 30 років працюю на пошті. Крім мене, є ще чотири листоноші, начальник і заступник. Обіцяють трохи підняти зарплату, бо мізерна. Мій маршрут — 15 кілометрів. Робочий день починається о десятій. Усе рознести не завжди вдається. Працюю дотемна, вночі страшно ходити. Особливо, коли розношу пенсії, дитячі та інші виплати. Товари також носимо. Доводиться виходити у вихідний. Літом можу піти через лісок чи поле. Взимку так не виходить, бо замітає. Якщо хтось їде дорогою, то підвозить. Люди в нас у селі добрі. Завжди мене чекають. Більш за всіх літні й одинокі. Залишити цю роботу не можу, бо не маю здоров'я іти на важку, — розповідає Наталія Іванівна.

З чоловіком розлучилася. Має двох синів — 34-річного Івана і Євгенія, 31 рік.

— Менший із сім'єю живе біля мене. Невістка Світлана працює покоївкою в санаторії. А старший син купив будинок у сусідньому селі Вишково. Звідти родом невістка Яна, вона продавець. Збираємося всі часто, живемо дружно. Сини по професії будівельники. Поїхали на заробітки в Чехію. Маю двох онуків. Артемчик ходить у садок, йому 5 років. Світланка вчиться в другому класі. Люблю готувати для них пончики, — каже Наталія Варга.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Варга виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути