Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 18:18

Наталя Могилевська лікувалась у Франції

  В аеропорту ”Бориспіль” співачку Наталю Могилевську зустрів її партнер по шоу ”Танці з зірками” Владислав Яма
В аеропорту ”Бориспіль” співачку Наталю Могилевську зустрів її партнер по шоу ”Танці з зірками” Владислав Яма

У середу до Києва з Франції прилетіла співачка Наталя Могилевська, 32 роки. В одній із клінік Парижа вона проходила 10-денний курс реабілітації. 28 серпня артистка потрапила в автомобільну аварію в Києві на проспекті Перемоги, де роздробила лікоть правої руки. Першим із дверей аеропорту "Бориспіль" виходить танцівник Владислав Яма, 25 років. Він несе букет троянд у зеленій фользі. Наталя зупиняється на сходах. Яма вручає їй букет, цілує в щоку й стає поруч.

Права рука співачки — у чорній пов"язці.

— Сьогодні київський лікар зніме шви, — розповідає Могилевська. — Мені пропонували зробити це у Франції. Але я пообіцяла київському професору, який мене оперував, що це зробить він. А металеву пластину з ліктя витягнуть через чотири місяці.

Могилевська поправляє великі коричневі окуляри, що зсуваються їй на щоку. Каже, що до Франції літала сама.

— Через стрес у мене відняло ноги, і тепер я погано ходжу, — зізнається співачка. — Довелося відмінити концертний тур "Цей танець" із Владиславом Ямою. Я не братиму участі й у міжнародному шоу "Танці з зірками-3", на яке мене запросили організатори. Танцювати почну не раніше ніж за два-три місяці. Коли розпочинаються "Танці з зірками-3"? — запитує у Владислава Ями.

— 13 жовтня, — відповідає він. Танцівник напружено слухає Могилевську.

— Ну от, — діловито продовжує Наталя. — Отже, я не танцюватиму. У програму "Шанс" на телеканалі "Інтер" теж не хочу повертатися. В аварію потрапила, бо дуже поспішала на зйомки "Шансу".

Наталя Могилевська дякує співачкам Таїсії Повалій та Альоні Вінницькій.

— Тая Повалій у свій єдиний вихідний — 9 вересня поїхала замість мене виступати в Артемівськ. А Альона виступила в Сумах, — розповідає вона.

Каже, що "швидка", яка приїхала на місце аварії, була погано оснащена.

— Навіть бинтів не було, — згадує артистка. — Лікарі прив"язали мою руку, яка боліла, до шини й обмотали брезентовою пов"язкою. Тому я хочу купити для міста сучаний автомобіль швидкої допомоги, оснащений усім необхідним. Продам з аукціону свої танцювальні костюми, ще щось. Такий автомобіль коштує приблизно сто тисяч доларів. Якщо буде потрібно — проведу концерт.

Прощаючись, Могилевська ледь ворушить пальцями під пов"язкою. Вона сідає на заднє сидіння чорного джипу "мерседес", який підганяють до входу. Після того як її "Тойота Лендкурзер" розбилася, своєї машини не має.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська лікувалась у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути