Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 05:46

Наталія Коновалова виграла соковижималку

Автор: ФОТО НАДАНЕ НАТАЛІЄЮ КОНОВАЛОВОЮ
  Наталія Коновалова з міста Дніпро працює старшою медсестрою
Наталія Коновалова з міста Дніпро працює старшою медсестрою

— Мати першою побачила мене в списку переможців. Телефонує і каже: "Наташа, ти виграла соковижималку". Своєї я не мала, дуже зраділа призові. Коли отримала його, вкотре переконалася, що "Газета по-українськи" — найчесніша, — говорить 40-річна Наталія Коновалова з міста Дніпро.

"Газету по-українськи" передплачує три роки. Щоб взяти участь у розіграші, надіслала копію передплатної квитанції на адресу редакції.

— Уперше її прочитала, коли була в батьків у селі. "Газету по-українськи" принесла сусідка. Сподобалося, що в ній так багато всього і кожна рубрика цікава, — каже Наталія Анатоліївна.

Працює старшою медсестрою в міській дитячій інфекційній лікарні.

— Професію обрала в школі. В дитинстві часто хворіла. У 10-му класі вирішила вступати в медичне училище в Нікополі. Роботу свою люблю. Навіть у відпустці не можу всидіти, тому виходжу раніше, — каже Наталія Анатоліївна.

Її чоловік 45-річний Костянтин Миколайович працює водієм.

— Костянтин із Кіровоградщини. Працював у Дніпрі водієм. Нас познайомив кум Віталій. За пів року одружилися. Весілля оплатили самі. Замовили ресторан на 40 людей. Запросили найближчих родичів. Це було 2 вересня 2000 року. Сина теж назвали Костянтином. Коли народився, це була точна копія чоловіка. Зараз навчається в університеті за фахом "комп'ютерна інженерія", — говорить Наталія Коновалова.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Коновалова виграла соковижималку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути