пʼятниця, 23 березня 2018 05:21

Наталія Волкова виграла путівку в санаторій

Автор: ФОТО з архіву Марини Волосюк
  Марина Волосюк із Миколаєва відпочивала у санаторії ”Одеса”. Путівку їй подарувала мати Наталія Волкова
Марина Волосюк із Миколаєва відпочивала у санаторії ”Одеса”. Путівку їй подарувала мати Наталія Волкова

— Батьки давно передплачують "Газету по-­українськи". Мама побачила себе в списках переможців. Але ми не вірили, доки з редакції не подзвонили. Запропонували путівку на двох у санаторій "Одеса". Але в батьків не виходило поїхати. Подарували її мені й онуці, — розповідає 41-річна Марина ­Волосюк із Миколаєва.

Її мати 68-річна Наталія Волкова передплатила "Газету по-українськи" на рік і виграла путівку в санаторій. Марина Волосюк відпочивала там із донькою 13-річною Валерією з 26 січня по 6 лютого.

— Ми поїхали туди маршруткою. За 2,5 години були на місці, — говорить Марина Валеріївна. — Це санаторій Служби безпеки України. Він розташований на Французькому бульварі за 500 метрів від моря. Нас із Лєрою поселили в головному корпусі на другому поверсі. Номер просторий, балкон виходить на парк зі скульптурами. Санаторій славиться лікувальними грязями, водними процедурами, масажами.

Оздоровитися сюди приїжджають пацієнти із захворюваннями опорно-рухового апарату, серцево-судинної та нервової системи, органів дихання, урологічного та гінекологічного профілю.

— Путівка в нас була на 12 днів. Хотілося продовжити її ще на тиждень, бо сподобалося, — говорить Марина Волосюк.

Вона — доцент університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова. Викладає економічні дисципліни. Її дочка Валерія навчається у восьмому класі Миколаївського муніципального колегіуму.

— Моя мати Наталія Михайлівна все життя працювала в науково-­дослідному інституті "Центр". 30 років перед пенсією була начальником планово-економічного відділу. Тато Валерій Антонович робив головним бухгалтером на різних підприємствах. Їх познайомив наш кораблебудівний інститут, де обоє вчилися. Коли одружилися, татові було 25 років, а мамі 21. Любили подорожувати. Присвятили цьому перші п'ять років спільного життя. Навіть на пароплаві "Адмірал Нахімов" мандрували. Потім у них народилася я. Батьки живуть разом 47 років.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Волкова виграла путівку в санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути