Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 14:28

Наомі Кембелл п"ять днів прибирала гаражі

Автор: фото: REUTERS/Eric Thayer
  По закінченні виправних робіт Наомі Кембелл одягла сріблясте плаття, пояс якого прикрашений маленьким замком із ключиком
По закінченні виправних робіт Наомі Кембелл одягла сріблясте плаття, пояс якого прикрашений маленьким замком із ключиком

Американська супермодель Наомі Кембелл, 36 років, п"ять днів мила підлогу в гаражі для сміттєвозів у бідному районі Нью-Йорка — Нижній Іст-Сайд. До цього її змусив окружний суд Манхеттена. Прокурор домігся, аби Наомі послали тягати швабру не до офісу, а до муніципальної вбиральні.

На п"ятий день примусових робіт Кембелл одягла розкішну сріблясту сукню до п"ят. Вийшовши з гаража, вона усміхнулася, помахала рукою, сіла в сріблястий "Ролс-ройс" і поїхала додому.

Торік у березні модель вдарила свою 42-річну покоївку Ану Скаловіно мобільником по голові. Масивний телефон був інкрустований діамантами. Наомі здалося, що жінка хоче вкрасти в неї джинси, які вона збиралася одягти на шоу телеведучої Опри Вінфрі. Покоївці наклали на лоба чотири шви.

За вісім років супермодель затримували за агресивну поведінку дев"ять разів. Якось вона наділа цеберко з льодом на голову хазяїна лондонського бару. Потім побила господаря італійського бутика. 2000-го канадський суд визнав Кембелл винною в нападі на її асистента. Улітку 2006 року нестримна чорношкіра модель вчинила погром на яхті свого бойфренда, арабського мультимільйонера Бадра Джафера. Їй не сподобався обід, приготовлений шеф-кухарем Бадра. Жінка розтрощила меблі та посуд на 30 тис. фунтів.

— Я дуже істерична, — зізнається Кембелл. — Мені важко стримувати себе. А все тому, що в дитинстві мене покинув батько.

Кембелл народилася в Лондоні, в родині модельєрки та японського танцюриста. У 14 років вступила до акторської студії. За рік вийшла на подіум.

Деякі дизайнери не люблять цю модель через надмірну пітливість. Через залежність від наркотиків Наомі покинув коханець — іспанський танцюрист фламенко Хоакін Кортес. Красуня намагалася вкоротити собі віку. Вона збиралася за Кортеса заміж. У Кембелл також був роман із боксером Майком Тайсоном. Раніше, аби побороти напади агресії, вона займалася боксом.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кембелл п"ять днів прибирала гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути