Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 00:50

"Намагався покінчити з собою. Врятувала мати"

Автор: instagram.com
  Актор Артур Логай і хореограф Анна Кареліна стали переможцями дев’ятого сезону шоу ”Танці з зірками”. У фіналі виконали три номери. За кожен судді поставили їм максимальну оцінку. Найбільше голосів за них віддали і глядачі
Актор Артур Логай і хореограф Анна Кареліна стали переможцями дев’ятого сезону шоу ”Танці з зірками”. У фіналі виконали три номери. За кожен судді поставили їм максимальну оцінку. Найбільше голосів за них віддали і глядачі

— Був дуже здивований, коли запропонували взяти участь у "Танцях з зірками". Віддавав проєкту весь вільний час. Часом не спав по два дні. Лише дрімав у машині, якщо приїжджав на репетицію на пів години раніше, — каже актор 28-річний Артур ЛОГАЙ. Він став фіналістом дев'ятого сезону шоу "Танці з зірками".

Артур Логай виступав у парі з хореографом-постановником Анною Кареліною, 27 років. У фіналі проєкту вони виконали віденський вальс, сучасний танець і фрістайл. За кожен виступ отримали від суддів максимальну оцінку — 40 балів. Найбільше голосів за них віддали і глядачі. Друге місце посіли актор 33-річний Костянтин Войтенко з партнеркою Роксоляною Маланчук і фехтувальниця Ольга Харлан, 31 рік, із хорео­графом 36-річним Дмитром Дікусаром.

Артур Логай родом із Мелітополя Запорізької обл. Вивчав міжнародний туризм у Запорізькому технічному університеті. За два роки покинув навчання і переїхав до Києва.

— Ми жили не дуже багато. Якось вирішив, що маю заробляти. Вибрав для цього легкий спосіб — гральні автомати. Бо так робили багато моїх однолітків, — розповідає Артур Логай. — Днями й ночами пропадав у гральному залі. Та замість заробити вліз у борги. Мусив винести з квартири прикраси. Через безвихідь намагався покінчити з собою. Врятувала мати. А потім прийняв рішення відмовитися від азартних ігор. Це було нелегко. Та я людина слова. Якщо вирішив — від цього не відступ­лю. Розумію, що завдав багато болю родині. Хоч батьки й пробачили, та мені досі ­соромно.

2014 року брав участь у талант-шоу "Х-Фактор". Потрапив до команди грузинської співачки Ніно Катамадзе. Зайняв 10-те місце. Після того почав писати власні пісні.

2017-го закінчив дворічну кіношколу "Юкрейніан Філм скул". Наступного року дебютував у кіно. Знявся у дев'яти проєктах. Найвідоміші — фільм "Великі Вуйки" та серіал "Моя улюблена Страшко".

— Мріяв про кіно з дитинства. Радий, що цю мрію вдалося здійснити, — каже Артур.

Він у шлюбі з актрисою Євгенією Павленко. Мають спільного сина 2-річного Льва.

— Вперше зустрілися в кіношколі, де навчалися. Здавалося, що ми з різних світів. Вона ніби з якогось королівства принцес, а я — Вася з вулиці. Якось їхали в таксі до її дому, дуже хотілося Женю поцілувати. Дивлюся й запитую: "Можна, я не буду в тебе закохуватися?" Вона дала ствердну відповідь. Так почалася наша історія кохання, — розповідає Логай. — Женя — моя сила та натхнення. Коли вирішив брати участь у танцювальному шоу, іноді не бачилися по кілька днів. Я їздив зі зйомки на репетицію, з репетиції — на зйомку. В рюкзаку був змінний одяг, гель для душу, зубна паста й щітка. Мився в акторському вагончику. Дружина казала: "Я все розумію. Рухайся вперед. Зараз це тобі потрібно". Тепер маю надолужити час, який не міг присвятити сім'ї. Планую взяти відпустку й провести її з рідними.

Має позашлюбного сина

Артур Логай має позашлюбного сина 6-річного Германа. Його народила жінка, з якою познайомився на вокальному шоу.

— Оксана працювала в тому проєкті, а я брав у ньому участь, — розповідає. — Закохалися і швидко стали жити разом, хоч і не планували одружу­ватися. За півтора року народився син. Але невдовзі ми розійшлися. Мої батьки розлучилися, коли мені було 3 роки. Після цього майже не спілкувалися. Я не міг зрозуміти, чому. Було боляче. Хочу, щоб мій старший син такого не відчував. Він знає, що в нього є мати й батько, і вони обоє його люб­лять. Мої сини часто проводять час разом. Познайомилися одразу після народження Лева.

Зараз ви читаєте новину «"Намагався покінчити з собою. Врятувала мати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути