понеділок, 13 серпня 2007 16:51

Надія Павлик вилікувалаcя від раку

Автор: фото: Оксана МАСЛЮК
  Надія Павлик з міста Калуш Івано-Франківської області тримає на собі радянську праску вагою 3,2 кілограма
Надія Павлик з міста Калуш Івано-Франківської області тримає на собі радянську праску вагою 3,2 кілограма

"Я завжди знала, що я — не така, як усі, — каже жителька міста Калуш, що на Івано-Франківщині, 55-річна Надія Павлик. — Постійно були такі повороти в житті, ніби мене хтось тицяв носом у те, на що я маю звернути увагу".

Пригадує, що почалося все в Одесі, куди на початку 1980-х її сім"я поїхала відпочивати. Надія з дітьми гуляла містом і зазирнула на місцевий ринок. Один із продавців мав пристрій, схожий на ваги, — вимірював енергетику. Усі, хто зацікавився, клали руку на шальку. У Надії стрілка аж зашкалила. Власник пристрою здивовано сказав: "Ви, якщо захочете, можете змінити своє життя і життя інших людей".

Нині Надія Павлик — пенсіонерка. Усе життя пропрацювала вихователькою в дитячому садку. 12 років тому в неї діагностували рак матки. Операцію вирішили відкласти, щоб зміцнити організм. Якось жінка стала свідком розмови між лікарем та пацієнткою. Та скаржилася, що вже довго лікується, а все марно. Лікар відповів: "Я вам що, Ісус Христос, який руку поставив і вилікував?".

— Мені ця фраза дуже запам"яталася, — згадує Павлик. — Прийшла додому, ввечері лягла спати і поклала руку на живіт. Відразу відчула, ніби руки почали нагріватися, пощипувати, а потім стали гарячими. Було таке відчуття, ніби вони вже не на тілі, а проникли всередину організму. Мені аж страшно стало.

Через деякий час лікарі діагностували покращання стану, а згодом сказали, що злоякісної пухлини немає. Мовляв, міг бути помилковий діагноз. Згодом Надія переконалася, що це справді було диво. За кілька років жінці довелося зробити іншу гінекологічну операцію. Медики побачили чотири пухлини, які ніби присохли. "Ви, напевно, спалили їх тоді своєю енергією", — розвели руками навіть лікарі-скептики.

Зелена аура — це влада і гроші

Більш як 10 років тому Павлик відкрила в собі дар притягувати предмети. Якось по телевізору показували програму про людей-магнітів. 3-річний син Назар, який теж дивився телевізор, узяв праску і приклав до себе. Вона "прилипла". Потім виявилося, що незвичайним енергетичним даром володіють і інші члени сім"ї: донька Наталя й онука Інна. Не має таких здібностей тільки чоловік. Надія може утримувати на тілі близько 15 кг металевих предметів одночасно.

Жінка каже, що віднедавна навчилася бачити ауру людей:

— Я захотіла її побачити й побачила. Це легше робити ввечері, коли сутеніє. Я примружую очі, зосереджуюсь і бачу ауру. При цьому саме тіло для мене перестає існувати.

За її словами, аура людей буває різного забарвлення.

— Наприклад, я дивилася ауру міського голови Калуша Ігоря Насалика. Вона в нього зеленого кольору. Це означає — влада і гроші. Тобто йому навіть не потрібно старатися — у нього це є від природи. І навіть якщо б він хотів уникнути влади і грошей, вони все одно до нього повертатимуться. Свою ауру я побачила у дзеркалі: вона фіолетового відтінку — це духовність.

Коли людина хворіє, каже жінка, то аура набирає темних плям.

До Павлик звертаються люди, які прагнуть вилікуватися. Проте вона не впевнена, що має право когось лікувати. Адже якщо людина хворіє, отже, заслуговує на біль і страждання. Однак приділяє увагу всім, хто звертається. Намагається просто говорити з ними і направляти хід їхніх думок.

— Коли Бог дає людині біль, то він хоче відвернути її увагу від прив"язаності до всього земного, вказати, що вона живе неправильно, — переконана жінка. — Змінивши стиль життя й думки, кожен може сам покращити свій фізичний та душевний стан і навіть вилікуватися. Я завжди намагаюся контролювати свої думки, уявляю, ніби біля мене ангел-охоронець.

Зараз ви читаєте новину «Надія Павлик вилікувалаcя від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути