Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 17:30

На вашій хаті програма занепаду

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прочитала статтю "Душі померлих знають усе" і можу підтвердити: так, вони знають і бачать усе. Тільки їм не дозволено говорити, а застерегти уві сні можуть, — пише пані Марія з Тернопільщини. — Приклад зі свого життя. Наближалося чотири роки, як померла моя мати. Я спекла хліб, взяла яйця, все склала до сумки, щоб ранком піти до церкви на службу Божу. Уранці встала, обійшла господарство, дала їсти скотині, одягнулася й пішла до церкви. Але не дійшла, посковзнулася, впала — струс мозку. А перед тим мама наснилася. Вона показувала, щоб я не спішила.

Чогось мені в житті дуже важко все йде: і по господарству, і дітям моїм не має доброї долі (донька вийшла заміж і розійшлася). Може, нам хто поробив? А може, негативно впливають фотографії чоловіка, матері та бабусі на стіні — вони вже померли?"

Шановна пані Маріє, фотографії близьких вам людей передають енергетичну інформацію, але до ваших проблем жодного стосунку не мають. Труднощі та негаразди формує програмна порча на проблеми в житті. Її зроблено на хату — тому впливає на всіх членів родини.


"Відколи ми переїхали в будинок, де проживаємо й нині, в нас почалися сімейні проблеми: непорозуміння, сварки, — ділиться Олена з Київської області. — На городі майже нічого не родить, у господарстві не ладиться. І взагалі нам постійно в усьому не щастить. Раніше тут проживала якась відьма. Вона всім на нашій вулиці підкидала замотану в хусточки квасолю, якісь тряпки, волосся. А в цьому будинку моя бабуся не раз знаходила різні речі. Може, тут щось закопано, бо в нас самі проблеми?"

Ви справді проживаєте в будинку з негативною енергією. Усе, що знаходиться в ньому, насичується нею і чахне. Людина з негативною енергією ніби заряджає навколишнє середовище. Речі, які знаходила бабуся і розкидала по сусідах попередня мешканка будинку, утримували згустки негативної енергії. Вони впливають на здоров"я, життєві ситуації.

Мама уві сні показувала, щоб я не спішила

У таких будинках добре почуваються люди з негативними енергіями, бо перебувають у гармонії з середовищем. Ваша родина такої гармонії не має. Крім того, вам пороблено. І порчі треба знімати.

Схожа ситуація ще в однієї родини з Київщини: "Проблеми почалися відтоді, як ми змінили місце проживання й купили хату в селі. Прожили тут 12 років. Але не знаємо нічого, крім втрат, болю і відчаю. У господарстві нічого не виходить, самі постійно хворіємо. Я думаю, а що буде далі?".

І хата, і сусіди ваші з негативною енергією. На будинку енергетична програма занепаду, невпевненості, страху. Ці та інші емоції посилюються структурами порч, які пороблено вашій родині. Їх треба зняти. Але після цього напевне будуть нові порчі, бо негатив притягує негатив.

Редакція отримала багато листів з аналогічними проблемами: від Людмили з Житомирщини, Ольги з Чернігівської області, Зиновія з Херсонщини тощо. У будинках, зведених на поганих місцях, тобто з домінуючими негативними енергіями, не може бути радості, здоров"я. Погані місця — це місця, на яких відбувалися трагічні події: вбивства, катастрофи, а також забуті кладовища, болота. Такі місця є і на дорогах. Саме там найчастіше трапляються ДТП. Знаки та пам"ятники трагічних подій біля доріг мають подвійне значення — енергетичне й психологічне. З одного боку, там концентрується негативна енергія, що може викликати схожу ситуацію. А з другого — вони нагадують водіям про необхідність бути обережними, уважними.

Зараз ви читаєте новину «На вашій хаті програма занепаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути