Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2018 06:00

На Івана Гуменюка впав автомобіль

21 березня поховали 80-річного Івана ­Гуменюка в селі Кобринова Гребля Тальнівського району Черкаської області. На чоловіка впав автомобіль, коли ремонтував його у своєму гаражі.

— У понеділок Іван Михайлович сказав дружині, що йде ремонтувати "Жигулі", — розповідають односельці. — За 3 години жінка вийшла гукати чоловіка. Знайшла його мертвим у гаражі. Іван Михайлович поставив колодку і поліз під машину. Опора впала. Автомобіль задавив діда.

Іван Гуменюк усе життя працював механізатором у колгоспі. Із дружиною виховав двох доньок: Лариса живе у Києві, Валентина — в російському Клину.

— Дід Іван любив техніку, — говорить сільський голова Юрій Книш. — Як ішов на пенсію, мав удома екскаватора. Згодом його продав. Купив "Жигулі". До останнього їздив за кермом. Як доньки приїздили в гості, зустрічав машиною біля черкаської траси. Після гостин відвозив туди ж. Був хороший чоловік. У селі ніхто кривого слова про нього не скаже.

Зараз ви читаєте новину «На Івана Гуменюка впав автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути