Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2018 06:36

Чоловік Анґели Меркель подав на розлучення

Автор: WWW.I.PINIMG.COM
  Канцлер Німеччини Анґела Меркель із чоловіком, хіміком Йоахімом Зауером 2016 року відпочивали в Австрії. Одружилися 1998-го. Заради Меркель Зауер покинув дружину та двох дітей
Канцлер Німеччини Анґела Меркель із чоловіком, хіміком Йоахімом Зауером 2016 року відпочивали в Австрії. Одружилися 1998-го. Заради Меркель Зауер покинув дружину та двох дітей

Канцлер Німеччини Анґела Меркель, 63 роки, розлучається з чоловіком, хіміком 68-річним Йоахімом ­Зауером. Прожили у шлюбі 19 років. Дітей не мали.

— Вже багато років у нашому сімейному житті виникають труднощі, — говорить Йоахім Зауер. — Якщо раніше ми могли давати цьому раду, то тепер це неможливо. Кар'єра опинилася на першому місці серед пріоритетів моєї дружини. Рішення про розірвання шлюбу ми прийняли спільно. Та заяву до суду писав сам.

— Проблеми у їхньому сімейному житті почалися 2005‑го, коли Анґелу обрали канцлером, — розповідають в оточенні подружжя. — Вони стали багато часу проводити порізно, майже не спілкувалися. Навіть під час виборів до парламенту та інавгурації Йоахім не був присутній. Стежив за подіями по телевізору.

Перший раз Ангела Меркель вийшла заміж 23-річною. Її обранцем став фізик Ульріх Меркель. Вони разом навчалися на фізичному факультеті Лейпцизького університету. Їхній шлюб тривав п'ять років. Після розлучення спільну квартиру Меркель залишила чоловікові. Собі забрала лише холодильник.

Із Йоахімом Зауером Меркель закрутила роман 1984 року. Він тоді був одружений, виховував двох дітей. Заради Меркель розлучився. З нею відгуляв весілля 1998-го.

— Йоахім любить Ваґнера й займається альпінізмом, — говорила тоді Анґела Меркель. — За вечерею ми розмовляємо про науку й музику.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Анґели Меркель подав на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути