Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 14:32

Мішель Пфайффер відтепер має свою зірку в Голлівуді

Автор: фото: reuters/Fred Prouser
  Актриса Мішель Пфайффер відкривала свою зірку на Алеї Слави в Голлівуді зі своїм чоловіком Девідом Келлі, сином Джоном і прийомною донькою Клаудією-Роз
Актриса Мішель Пфайффер відкривала свою зірку на Алеї Слави в Голлівуді зі своїм чоловіком Девідом Келлі, сином Джоном і прийомною донькою Клаудією-Роз

49-річна актриса Мішель Пфайффер відкрила власну зірку на голлівудській Алеї Слави. На церемонію вона приїхала з сім"єю.

Пфайффер називають найзагадковішою акторкою Голлівуду. Вона майже не користується косметикою. Якось стюардеса не пустила Мішель у салон першого класу літака, бо та була одягнута в мішкуватий балахон. Однак журнал "Тайм" назвав Пфайффер найкарколомнішою жінкою сучасності.

Коли Мішель подалася в актриси, її батько-слюсар сказав їй:

— Знаєш, доню, облиш цю маячню. Твоя доля — бути замученою домогосподинею з купою дітлахів.

Аби уникнути цього пророцтва, Пфайффер із 12 років хапалася за будь-які пропозиції: рекламувала тютюн, тури на Гаваї, мило. Після школи рік навчалася на судового репортера. А тоді пішла працювати касиркою в супермаркеті.

Згодом записалася на акторські курси й вийшла заміж за студента Пітера Хортона. Цей шлюб тривав 9 років. Удруге Мішель одружилася з молодшим на шість років Фішером Стівенсоном. Вони розлучилися за три роки. Лікарі сказали, що Пфайффер не матиме дітей. Тоді вона вирішила удочерити дитину. Невдовзі в будинку акторки оселилася дівчинка-мулатка Клаудія-Роз. Її мати віддала доньку Пфайффер сама, бо виховувала ще чотирьох дітей.

1993-го Пфайффер одружилася з телепродюсером Девідом Келлі, 51 рік. У день весілля вони хрестили прийомну доньку. А через дев"ять місяців у подружжя народився син Джон.

Кажуть, вони досі палко кохають одне одного. Девід запрошує Мішель на романтичні вечері при свічках.

— Я обожнюю свого чоловіка, — каже акторка. — Коли ми разом, я почуваюся щасливою дівчинкою.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Пфайффер відтепер має свою зірку в Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути