середа, 30 травня 2007 16:09

"Міс Всесвіт-2007" стала японська балерина Рійо Морі

Автор: фото: REUTERS/Darren Decker
  Японці Рійо Морі вручили корону з діамантами й перлами вартістю 250 тисяч доларів
Японці Рійо Морі вручили корону з діамантами й перлами вартістю 250 тисяч доларів

На конкурсі краси "Міс Всесвіт-2007", що відбувся в Мехіко, перемогла 20-річна японська балерина Рійо Морі. Дівчині вручили діамантову корону з перлами вартістю $250 тис. Та ледь не впала в неї з голови, однак Морі встигла підхопити її.

Першою віце-міс стала бразилійка Наталія Гімарайс, другою — венесуелка Лі Хонайті, третьою — американка Рейчел Сміт, четвертою — Хані Лі з Південної Кореї. 21-річна харків"янка Людмила Бікмулліна, яка представляла Україну, ввійшла до п"ятнадцятки. Загалом у конкурсі змагалися 77 учасниць.

Після церемонії нагородження Рійо Морі довго розмовляла по мобільному телефону з матір"ю. Голос у неї був розчулений, проте жодна сльозинка не скотилася з очей. Із журналістами дівчина спілкувалася через англомовного перекладача. Хоча на сцені та в гримерці з конкурсантками розмовляла англійською, з ледь помітним акцентом.

— Рійо — дуже вольова дівчина, не схильна до сантиментів, — розповідає президент конкурсу "Міс Україна Всесвіт" 24-річна Олександра Ніколаєнко. Вона прилетіла до Мехіко, аби консультувати Людмилу Бікмулліну. — На всі конкурси японка приходила раніше від інших дівчат. На її обличчі ніколи не було тривоги, невпевненості чи втоми. Коли одягали корону, вона лише чемно усміхалася.

Красуні жили в Мехіко в п"ятизірковому готелі "Крістал Реал". Бікмулліна ділила номер із росіянкою Тетяною Котовою, яка теж потрапила до п"ятнадцятки. Містом дівчат возили в автобусі з кондиціонером. Супроводжували їх 8 автомобілів.

Деякі учасниці поводилися ексцентрично. Темношкіра "Міс Танзанія" напередодні фіналу поголила собі голову. Шведка взагалі відмовилася від участі й повернулася додому. За її словами, цей конкурс не відповідає уявленням шведів про жіночу красу.

Найбільше мексиканці запам"ятали американку Рейчел Сміт. Мешканці Мехіко влаштували до її приїзду демонстрацію. Вони вигукували гасла, в яких звинувачували США в неприхильному ставленні до нелегалів із Мексики. Американка помітно нервувалася, конкурсантки часто заспокоювали її в автобусі. Під час показу вечірніх туалетів на сцені Рейчел наступила на поділ свого плаття й упала.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Всесвіт-2007" стала японська балерина Рійо Морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути