Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 17:15

Мілла Йовович народила доньку

Минулої суботи 31-річна голлівудська акторка Мілла Йовович народила первістка. Дівчинка Еве Габо з"явилася на світ у медичному центрі Cedars-Sinai у Лос-Анджелесі. Вона важить 3 кг 400 г.

За дев"ять місяців актриса погладшала на 40 кг. Уранці вона з"їдала дві банки арахісового масла з шоколадним печивом. За день випивала шість пляшок газованої води "Спрайт". Медики просили голлівудську зірку приборкати апетит, та їй це не вдавалося.

У грудні Мілла Йовович збирається одружитися з батьком своєї дитини, 42-річним режисером Полом Андерсоном. Спочатку весілля планували на серпень. Та акторка відмовилася від церемонії, бо надто роздалася в талії. Мілла казала, що не хоче одягати весільну сукню, бо стала надто гладкою.

— Глядачі звикли до мене іншої, — пояснила кінозірка.

Дехто вважав, що актриса побоюється зв"язувати себе формальними стосунками з Полом. Вони покохали одне одного 2002-го, під час роботи над фільмом "Обитель зла". Пол був продюсером і режисером стрічки, а Йовович зіграла в ній головну роль.

Із першим чоловіком — 21-річним актором Шоном Ендрюсом тоді 16-річна Йовович теж зійшлася на знімальному майданчику. Вони разом грали в фільмі "Під кайфом у паніці". Артисти таємно повінчалися у Лас-Вегасі. Через місяць мати Мілли — колишня киянка, актриса Галина Логінова наполягла на розлученні доньки. За каліфорнійськими законами, якщо молодятам не виповнилося 18 років, рішення за них приймають батьки.

Від другого чоловіка — французького режисера Люка Бессона — Йовович пішла через його подружню зраду.

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович народила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути