Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2012 00:00

Микола Ворошнов схуд на 85 кілограмів

— Три-чотири рази на тиждень з'їдав піцу, чипси, випивав кілька літрів пива, — розповідає киянин 26-річний Микола Ворошнов. — Щоранку з'їдав півкіло пельменів із майонезом. Обідав у фаст-фудах, типу "МакДональдза". Замовляв найбільше меню із гамбургерами, картоплею-фрі й колою.

Микола переміг у телепроекті "Зважені та щасливі". За дев'ять місяців скинув 85 кг. Зараз важить 103 кг. Має зріст 194 см.

До 2011 року був воротарем хокейної команди. Через травму на лівому коліні пішов зі спорту. Водночас відкрив кілька магазинів одягу великих розмірів. Але через велику конкуренцію бізнес згорнув.

— Купив трикімнатну квартиру в кредит. Гасити його не зміг. Стрес почав запивати і заїдати. Вагу набирав, і я вже сам не справлявся. Були дієти типу "Все, більше не їм у "МакДональдзі". Чотири дні тримався, а потім знову йшов, — згадує Микола. Він стрункий, підтягнутий. Волосся уклав гелем. — Недавно сперечався зі знайомим. Він каже: "Я от люблю свинину в клярі, в жирку на сковорідці". А мене від цього тепер нудить. Готую їжу в пароварці або аерогрилі. Звечора замаринував курку, а вранці кинув її на гриль. 18 хвилин — і бомбезна курочка виходить. Сковорідками не користуюся.

Після проекту в мене постійно питають, на якій дієті сиджу. Ні на якій. Я можу ситно повечеряти, з'їсти шоколаду. Просто поміж тим улаштовую розвантажувальні дні. Якщо в першій половині маю тренування — їм м'ясо. Замість гарніру — салат.

Старий одяг викинув на смітник.

— Це було так кайфово. Але найбільше задоволення отримав під час шопінгу. У магазині хотів купити джинси 38-го розміру. Продавець каже: "Це не ваш. Він для товстунів". На проекті їсти хотілося лише перші два-три тижні. Але я давав собі раду. Їжа мені не снилася ні разу, бо старався про неї не думати. Дехто з учасників проекту зривався, крав булочки з холодильника. А я їв те, що мені прописав дієтолог: курятину або телятину готовив на пару, салати заправляв оливковою олією, майже не вживав солі. По кілька годин на день займався у спортзалі. Тренер заставляв вибігати на 27-й поверх, півдня крутити педалі велотренажера, тягати вантажівки. Коли наша команда виграла конкурс, нас повезли в ресторан. Ми там наїлися так, що просто перезавантажилися на моральному рівні.

Кажуть, після проекту Микола почав зустрічатися із тренером шоу Анітою Луценко. Цікавлюся, чи правда.

— Офіційно дівчини в мене зараз немає, але між мною і Анітою справді щось більше, ніж просто дружба. Я знаю, що зараз гарно виглядаю, але якось не помічав, щоб дівчата аж занадто на мене звертали увагу. Я й раніше з ними проблем не мав. Навіть коли був такою машиною, зустрічався із худими дівчатами, і все в мене з ними виходило.

250 тис. грн, які виграв у проекті, витратить на ремонт квартири.

Зараз ви читаєте новину «Микола Ворошнов схуд на 85 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути