Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 16:01

Михайло Горбачов знявся в рекламі "Луї Віттон"

Михайло Горбачов знявся в рекламі "Луї Віттон"

Екс-президент СРСР Михайло Горбачов, 76 років, знявся у рекламі "Луї Віттон". Фотографія політика разом із дорожньою сумкою цієї марки з"явиться в серпневому номері американської версії журналу "Vogue". Михайло Горбачов сидить на задньому сидінні автомобіля і дивиться у вікно на довгий сірий паркан. Поряд із ним лежить коричнева валіза з речами.

Зйомки пройшли в червні в Берліні. Горбачова фотографувала американка Енні Лейбовіц, її називають найуспішнішою жінкою-фотографом. Крім екс-президента СРСР, у рекламі знялися тенісисти Андре Агассі та Штеффі Граф, акторки Катрін Деньов та Скарлетт Йохансон.

Горбачова довго вмовляли знятись у ролику. Йому запропонували самому вибрати місце зйомок. Точну суму гонорару, яку отримав Горбачов, не афішують. Кажуть, йому заплатили кількасот тисяч євро.

Десять років тому Горбачов уже рекламував мережу піцерій "Piz-za Hut". Зйомки відбувалися в Москві. Увесь бюджет ролика, з гонорарами, склав $1 млн.

В Україні сумки від "Луї Віттон" носять лідерка БЮТ Юлія Тимошенко, її колега по фракції в парламенті 5-го скликання Наталя Королевська, "регіоналки" Раїса Богаритирьова і Ганна Герман, бізнесмен-мільярдер Ігор Коломойський, олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Горбачов знявся в рекламі "Луї Віттон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути