Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 06:45

Максим Тішельков і Юлія Ткач одружилися в аеропорту

Автор: WWW.ZIK.UA
  Максим Тішельков і Юлія Ткач розписались у столичному аеропорту ”Бориспіль”. Компанія подарувала їм весільну подорож та оплатила оренду авто на чотири дні
Максим Тішельков і Юлія Ткач розписались у столичному аеропорту ”Бориспіль”. Компанія подарувала їм весільну подорож та оплатила оренду авто на чотири дні

15 грудня у столичному аеропорту "Бориспіль" побралися фінансисти 28-річний Максим Тішельков і Юлія Ткач, 24 роки, з Білої Церкви на Київщині. Заручилися два роки тому.

— Дізналися, що аеропорт відкриває послугу "шлюб за добу" і готує сюрприз для першої пари, — розповідає Юлія. — Описали свою історію кохання й додали красиві фото. Із шести пар обрали нас.

Церемонію проводять у терміналі аеропорту. Посеред зали на 50 місць розстелена червона доріжка. На столі стоїть торт, покритий білою помадкою. На ньому фігурки молодих і літака з мастики.

— З Максимом познайомилися чотири роки тому, — продовжує. — Моя подруга Таня якраз вийшла заміж. Розповіла мені про друга свого чоловіка Максима. Розхвалювала його. Мовляв, він хоче зі мною познайомитися. Згодом виявилося, що її чоловік те ж саме говорив Максиму про мене. Якось запросили нас обох у кафе. У Максима закохалася з першого погляду. Подруга казала: "З чоловіком одразу зрозуміли, що ви станете гарною парою".

Максим освідчився коханій 2015-го у День святого Валентина.

— Погодилася, але весілля постійно відкладали, — каже Юлія. — Цього разу підготувалися за 48 годин.

За реєстрацію шлюбу молодята заплатити 1,2 тис. грн. Решту витрат взяв на себе аеропорт. Молодим подарували весільну подорож і оплатили оренду авто з водієм на чотири дні.

Зараз ви читаєте новину «Максим Тішельков і Юлія Ткач одружилися в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути