вівторок, 16 жовтня 2007 16:45

Маккартні й Міллс судяться за доньку

У четвер у лондонському Вищому судді розпочалося слухання у справі розлучення 65-річного музиканта Пола Маккартні та екс-фотомоделі Гізі Міллс, 39 років. У Маккартні та Міллс є 4-річна донька Беатріс. Нині дитина живе з батьками по черзі. Суд вирішує, хто опікуватиметься дівчинкою.

Пол запропонував Міллс $40 млн за швидке розлучення. Та вона прагне відсудити в нього $150 млн. Маккартні вважають найбагатшим митцем на планеті. Його статки сягають $1,7 млрд.

— Це розлучення одне з найдорожчих у британській судовій практиці. І одне з найбрудніших, — запевняє адвокат співака Джеймс Лаутон.

Пол і Гізі прожили разом 4 роки. Їхній шлюб розпався навесні 2006-го. Тоді Маккартні дізнався, що в юності Міллс брала участь у порнозйомках і працювала повією в багатих шейхів. Жінка каже, що чоловік бив її. У їхньому лондонському помешканні слуги змінили замки. У будинку залишилися речі Міллс, але охорона не пускає її всередину.

Перша дружина Маккартні Лінда 1998-го померла від раку. За чотири роки Пол одружився з Гізі. Його родина була проти цього шлюбу. Рідні від початку вважали Міллс "золотошукачкою".

Зараз ви читаєте новину «Маккартні й Міллс судяться за доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути