вівторок, 21 листопада 2017 06:25

Майор поліції підірвався в авто

Автор: www.facebook.com
  Владислав Макаревич в Авдіївці допомагав вижити місцевим жителям, згадують про нього колеги
Владислав Макаревич в Авдіївці допомагав вижити місцевим жителям, згадують про нього колеги

17 листопада поховали майора поліції 36-річного Владислава Макаревича в селі Желанне Ясинуватського району на Донеччині. Його підірвали у службовому авто поблизу селища Талаківка під Маріуполем 15 листопада.

Група поліції працювала в селищах Талаківка, Сартана і Гнутове на лінії розмежування. Виїхали на виклик про незаконну вирубку лісу. Авто підірвалося на протитанковій міні. Двоє поліцейських отримали поранення.

Владислав Макаревич почав працювати в правоохоронних органах із 1999-го. Служив у складі зведених загонів у Авдіївці. З вересня цього року виконував обов'язки начальника сектора реагування патрульної поліції в Маріуполі.

— Документував наслідки обстрілів, доставляв гуманітарну допомогу в обстріляні райони, допомагав людям, які залишилися на межі виживання. Паралельно виконував безпосередні обов'язки — затримував водіїв, які вбили на дорозі людину і втекли з місця ДТП. Ловив викрадачів автомобілів, залучав до відповідальності п'яних за кермом, — кажуть у головному управлінні Нацполіції Донеччини.

— Він щиро вірив, що повернеться в український Донецьк і рахував дні до того, як це станеться, — говорить знайомий. Імені не називає.

У Владислава Макаревича залишилися батьки.

Зараз ви читаєте новину «Майор поліції підірвався в авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути