Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2007 17:49

Майкл Джексон тяжко хворий

Рідні поп-короля Майкла Джексона, 48 років, побоюються за його життя: він рве кров"ю. У співака проблеми з печінкою, часто бувають внутрішні кровотечі. Коли в Джексона горлом пішла кров, його економка викликала службу спасіння. Але Майкл зачинився у спальні свого будинку в Санта-Барбарі й відмовився вийти до лікарів. Дворецький хотів виламати двері, проте співак погрожував, що викинеться у вікно. Прислуга викликала з Беверлі-Хіллз сестру Джексона Джанет, 41 рік. Майкл довіряє лише їй та ще найближчому другу адвокату Томасові Мезеро.

Співак хворіє кілька років. Причиною недуги називають тривалу депресію. Після звинувачення в розпусті неповнолітніх Джексон усамітнився, призвичаївся до алкоголю та заспокійливих наркотиків. Торік поп-короля доправили до реанімації після передозування сильнодіючих препаратів, які він запивав віскі. Кажуть, Джексон  хотів вкоротити собі віку, бо не міг погасити банківський кредит у $272 млн.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон тяжко хворий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути