четвер, 08 червня 2006 18:58

"Люди не хочуть довго стояти біля мене"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Журналіст Олексій мав чимало прихильниць серед жінок. Він кохав і кохали його. Почуття надихали Олексія на твори, які він при-свячував своїм черговим захопленням. Його батьки і сестри не могли дочекатися, коли закінчиться калейдоскоп коханок, і він нарешті одружиться.

Коли Олексій захопився дівчиною з доброю вдачею, вихованою, освіченою, з інтелігентної родини, старша сестра не витримала і вирішила поставити крапку у бурхливому особистому житті брата. Вона дізналася від людей, що в сусідньому селі живуть сестри, в яких померла баба, відома на всю округу відьма, що тиждень не могла вмерти — довелося розбирати дах в хаті. Її онучки теж "щось знали". Ось до них і звернулася сестра Олексія.

І того як підмінили. Родина полегшено зітхнула. Олексій одружився, з"явилися діти, пішли до школи. Олексій перестав займатися творчістю, жив — як усі.

Тим часом у його старшої сестри виросла красуня-донька. Тільки ніяк не складалося її особисте життя. Хлопці з"являлися і зникали наче хвилі: позустрічалися — розійшлися. Вже всі її подруги мали дорослих дітей, а вона ніяк не могла зустріти своєї пари.

А її мама навіть не здогадувалася, що штучно, через порчі, одруживши брата, вона кармічно змінила долю доньки.

Замовляючи порчі, люди граються з вогнем. Вони не відають, що творять. Адже коли штучно змінюється чиясь життєва програма, бумерангом змінюється життєва програма (карма) замовника. Порчі часто мають непередбачувані фатальні наслідки.

Микола і Ганна з Борисполя Київської області разом вчилися в школі, училищі. Їм було добре поруч. Але Миколина мама не хотіла бачити Ганну своєю невісткою. Їй подобалась інша дівчина. Як тільки мати не впливала на сина: і просила, й наказувала, і погрожувала? Микола ж і слухати не хотів.

Але його мати — дуже вперта жінка. Разом із бажаною майбутньою невісткою вона зверталася до всіх, кого радили знайомі. Вона й чути не хотіла про кохання від Бога, про повагу до особистості. І через декілька років Микола таки одружився на дівчині, шлюбу з якою бажала мати.

Миколина мама не хотіла бачити Ганну своєю невісткою

Зараз вона доживає свій вік у невеличкій прибудові до хати, без будь-яких зручностей. Син із невісткою ні в чому до неї не прислухаються. Так само було й тоді, коли мати влаштовувала, як їй здавалося, правильний шлюб для сина. Але в той час у цій прибудові жила Миколина бабуся. Коли ж вона померла, туди переселили матір. Її люба невістка з чоловіком вирішили, що так буде краще.

Миколина мама ходить по допомогу за знайомими адресами. Але допомогти їй неможливо. Бо порчі можна зняти, а кармічні зміни треба відпрацьовувати все життя.

"Воспитывался при советской власти, т.е. атеистом. Была семья, сын. Постоянно ругался с тещей, потому что она вмешивалась в нашу жизнь. Семья распалась, — пише в листі до редакції киянин Віктор. — Я читал Библию и православные журналы. Потом параллельно стал читать книги экстрасенса Лазарева. Где-то года два дела на работе и здоровье улучшались... Но сейчас у меня какое-то "отталкивающее" биополе — люди не могут со мной рядом находиться, общаться. Ходил в православную церковь каждую неделю, исповедовался, причащался. Сейчас хожу реже, потому что даже в церкви люди не хотят долго стоять рядом со мной. Мне все хуже и хуже", — розповідає Віктор.

Він просив не відповідати через газету, і ми зустрілися з ним. Біоенергоінформаційна система Віктора була повністю зруйнована умисними енерговпливами (порчами). Зроблені в різний час, разом вони утворювали негативні енергії, які відчували люди при спілкуванні з ним. Підсвідомо вони захищалися, уникаючи контактів з Віктором. Порчі, як програма на самотність, впливали не тільки на особисте життя. Віктор продав батьківську дачу, звільнився з роботи, почав замикатися в собі.

Після корекції біоенергоінформаційної системи Віктор ніби прокинувся і, сподіваємося, поступово повертатиметься до життя.


Від редакції. Якщо з вами або вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «"Люди не хочуть довго стояти біля мене"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути