Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 17:16

Листи читачів

Я — народ України. Я — дуже розумний. Мене обдурити неможливо. І це кажуть великі політичні діячі, які є моїми слугами, але, водночас, і моїми керманичами. Так і кажуть: "Народ розумний, його обдурити неможливо". Я Джерело влади. Бо так записано в Конституції України. Для мене існують закони, які я, джерело влади, створив через них сам для себе, і яких я повинен дотримуватись. Для моїх слуг — народних депутатів ті інших моїх керманичів — закон, що дишло: куди повернеш, туди й вийшло. Їм ті Їх родичам дозволено все: вбивати людей на дорогах, і їм за це нічого не буває, або якщо вже дуже кричущий випадок, то заставлять сплатити 34 гривні штрафу, або через два-три місяці випустять "за станом здоров"я", щоб можна було втекти до іншої країни. Вони можуть красти за різними "законними" схемами гроші з бюджету. Їм дозволено лікуватись за кордоном, і я сплачую їхнє лікування, бо це ж мої слуги, а пан має піклуватись про своїх слуг. Я їм купляю квартири-хороми та надаю їх безкоштовно, щоб вони піклувались про мене, щоб ні в чому не знали потреби — тільки б піклувались про свого пана.

Але щось не складається. Слуги — всі, як на підбір, вгодовані, заможні й веселі, а я, їх пан, все ницію та ницію з кожним роком.

Котрий раз обираю собі поводирів, народних депутатів та інших депутатів, начальників різних рівнів, які щоразу після виборів посилають мене, свого пана, куди подалі, як тільки всядуться у крісло.

Виникає питання: якщо я такий розумний, то чого ж мене дурять протягом стількох років, причому безпардонно та не криючись?

То, може, я не "джерело влади", та, може, я не такий розумний,  як про мене співають мої слуги, а це просто хитрий хід, щоб мені очі замилити або, як ще кажуть, "забити баки"?

А, може треба, щоб хтось узяв дрючка та всипав мені по перше число, щоб з голови вибити оту всю дурню про "розумний народ" та "джерело влади", якою мені забивають голову ці "слуги". А після цього і я сам, прочунявши, ухопив би дрючка та повиганяв цих слуг-негідників зі свого дому, спочатку витрусивши з них всі гроші та майно, що вони накрали у мене на службі за стільки років?

Бо скільки ж можна?

Олег БУРКУН-ТКАЧЕНКО
м. Київ

Зараз ви читаєте новину «Листи читачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути