середа, 09 січня 2013 06:30

Квитки на еротичні шоу чоловіки дарують жінкам на дні народження

Автор: фото: REUTERS
 

Португальська танцівниця Лоліта Гого виступає в кабаре в Лісабоні. Вона одягнута в трусики-танго. Замість бюстгальтера соски прикривають оздоблені прикрасами ковпачки. За спиною має широке віяло, що імітує крила.

— Виконувати відверті танці я почала у 18 років, — говорить Лоліта. — Батьки не розуміють мого захоплення. Хлопець покинув, бо ревнував до сцени і глядачів. Кабаре стало для мене сенсом життя. Під час танцю я відпочиваю і заробляю за це хороші гроші. Хтось танцює танго, хтось виступає у стриптиз-клубі, а на когось приходять подивитися у кабаре.

У Португалії кабаре було популярне 100 років тому, здебільшого серед чоловіків. Доки курили сигари і споглядали еротичні танці, могли вирішувати проблеми, підписувати контракти й шукати компаньйонів.

Усі кабаре закрили під час диктатури Антоніу де Олівейра Салазара, який був при владі в 1933-1974 роках.

— Кабаре має французьке походження, — розповідає Лоліта. — Перше кабаре "Чорний кіт" відкрили 1881 року на вулиці Монмартр у Парижі. Тільки недавно з чоловічої розваги кабаре перетворилися на місця, доступні для сімейного відвідування. Тепер квитки на еротичні шоу чоловіки дарують жінкам на дні народження. Португальське кабаре не поступається французьким "Мулен Руж" і "Крейзі Хорс".

Зараз ви читаєте новину «Квитки на еротичні шоу чоловіки дарують жінкам на дні народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути