вівторок, 24 вересня 2019 05:45

Ксенія Собчак приїхала на весілля на катафалку

Російська телеведуча 37-річна Ксенія СОБЧАК вийшла заміж за режисера Костянтина БОГОМОЛОВА, 43 роки. Місяць тому розлучилася з актором 46-річним Максимом ВІТОРГАНОМ.

— С Константином мы были знакомы несколько лет, — розповідає Ксенія Собчак. — Торік я запросила його на інтерв'ю. А потім публічно розкритикувала спектакль, поставлений ним. Костянтин запропонував обговорити постановку. Розмова за чашкою кави переросла в щось більше. Я тоді була у шлюбі, але почуття виявилися сильніші.

З першим чоловіком Максимом Віторганом Ксенія Собчак прожила шість років. Мають сина 2-річного Платона.

— Сделал предложение Ксении в день, когда она получила документы о разводе. До свадьбы сбросил 18 килограммов, — каже Богомолов.

До загсу молоді прибули на катафалку. Коли їхали на вінчання, автомобіль змінили на карету. Запросили майже 300 гостей. Пригощали їх лобстерами і крабами. Ксенія двічі міняла весільні сукні. Обрала плаття ізраїльського бренду "Гала". Їхня ціна стартує від $8 тис. — майже 200 тис. грн.

Експерти оцінюють весілля Собчак і Богомолова у $200 тис. — майже 4 млн грн. Кажуть, молоді не витратили жодної копійки. Всі послуги їм надали по бартеру — за рекламу.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак приїхала на весілля на катафалку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути