Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 17:18

Ксенія Горб змусила Віталія Козловського роздягтися

Автор: фото надане прес-службою ”1+1”
  Під час виконання танцю джайв партнерка Ксенія Горб зірвала зі співака Віталія Козловського штани, і він залишився на паркеті в трусах та сорочці
Під час виконання танцю джайв партнерка Ксенія Горб зірвала зі співака Віталія Козловського штани, і він залишився на паркеті в трусах та сорочці

У суботу 22-річний співак Віталій Козловський та його партнерка, 24-річна танцівниця Ксенія Горб, вибули з шоу "Танці з зірками-3", яке показують на телеканалі "1+1". Вони виконували джайв. Віталій зображав стриптизера, наприкінці танцю Ксенія стягнула з нього штани. Співак залишився на сцені в сімейних трусах та сорочці.

— Це Ксюша вигадала, — розповідає "ГПУ" Козловський. — Ми довго розмірковували, чим би вразити глядача. Ксенія запропонувала станцювати стриптиз. Я думав, вона його танцюватиме. Але Ксюша переконала, що це маю робити я. На примірці костюму дизайнерка Ольга Сеймур запропонувала одним рухом зірвати мені штани. Труси входили в комплект із костюмом.

Каже, не хвилювався, що має залишитися на сцені без штанів.

— Це ж шоу, глядач має щось запам"ятати, — зауважує співак. — Приміром, на минулому ефірі Наталя Могилевська дала ляпаса Владиславові Ямі.

Журі оцінило виступ Козловського та Горб позитивно. А от глядачі віддали найменше голосів.

— Ксюша дуже засмутилася, — переживає співак. — Після ефіру ми вечеряли з нею та дизайнеркою Ольгою Сеймур. Ксюша весь вечір плакала. Наступного дня я надіслав їй есемеску. Написав, що ранок за вечір мудріший. Попросив, аби біля неї був хтось із рідних, щоб не залишалася сама в такому стані. Вона не відповіла й не передзвонила.

Козловський каже, що не засмутився через програш у "Танцях".

— Була якась хвилина смутку, коли оголосили, — зізнається він. — Але вона швидко минула. Якби ми пройшли до наступного туру, треба було би тренуватися щодня по шість годин.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Горб змусила Віталія Козловського роздягтися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути