четвер, 27 вересня 2007 15:56

"Коханку вашого чоловіка приваблює не він, а його посада"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Два роки тому ми з друзями організували бізнес, — пише до редакції "ГПУ" пан Володимир із Полтавщини. — Справи йшли добре, але вже рік, як усе зупинилося. Що не сплануємо — нічого не виходить. Це відчуваємо не лише ми, але й люди, які в нас працюють, їхні сім"ї. Чи можна якось вийти з цієї ситуації?".

Під час корекції біоенергетичної системи пана Володимира з"ясувалося, що його проблеми з бізнесом пов"язані зі свідомими біоенерговпливами, які у просторіччі називають "порчами". Порча — не інфекція, вона не передається від одної людини до іншої, її роблять із певною метою, тобто, маючи програму на конкретну людину чи приміщення. Підливають або підсипають насичені негативною енергією воду чи порошкоподібну речовину, які впливають на людей.

У даній ситуації були використані всі варіанти свідомих біоенерговпливів: програмні порчі на біополе, щоб не було роботи, грошей; на фізичне тіло, щоб хворів, не орієнтувався в ситуаціях, щоб виникали труднощі у спілкуванні.

Наговір-програму "не працюй" було зроблено з такою люттю, що енергія від цієї емоції повністю заповнила енергополе і впливала на настрій чоловіка. Він не розумів, чому так злиться. Низка програмних порч була зроблена і на офіс. А під поріг торгового намету була налита заговорена мертва вода?

З"ясувалося, що пан Володимир звільнив із роботи працівника-п"яницю. А його коханка — циганка, втративши прибуток, помстилася таким чином.

Вона періодично підливає йому у вино та їжу

"Ми з чоловіком прожили 25 років, — ділиться пані Олеся зі Львівщини. — Але щойно він став керівником, все пішло шкереберть. Він перестав зі мною радитися, як це було завжди. Приходив пізно з роботи, часто напідпитку. Потім я дізналася, що в чоловіка з"явилася коханка, яка працює його секретаркою. Цей роман триває упродовж двох років. Я їздила по бабках. Ті казали, що вона напоїла його "менструацією". Нині він ходить як "зомбі", очі — скляні. Пробували вони свої методи, але та жінка періодично підливає йому у вино та їжу.

Я хочу зберегти сім"ю. Нерви вже не витримують. Підкажіть, будь ласка, що робити?".

Шановна пані Олесю, такі ситуації зустрічаються досить часто. Коханку вашого чоловіка приваблює не він, а його посада і матеріальний стан. На вашому чоловікові є свідомі біоенерговпливи, зокрема й любовна магія. Але, перш ніж знімати порчі, треба попросити керівництво вашого чоловіка перевести його на попередню посаду. Тоді він нікому не буде потрібний і все стане на свої місця.

"Ми з моїм хлопцем часто ходили гуляти до лісу, — пише Таня з Києва. — Гуляли завжди в одному місці. Останнього разу нам несподівано стало там страшно. Цей страх переслідував нас. Ми відчували його й у міському транспорті, і вдома. Через деякий час все пройшло, але ми більше не ходимо до того лісу. Що це було?".

Шановна пані Тетяно, біополе кожної живої людини випромінює енергію інформації від думок та емоцій. Ми спілкуємося не лише мовою, а й біоенергополями, відчуваючи енергію. Можна спостерігати, коли в переповненому транспорті певний час ніхто не сідає на вільне місце. Бо там сиділа людина з негативною енергією: хвора, з бідою, зла. За деякий час ця енергія нейтралізується, розчиняється, і пасажири займають це місце. У лісі — енергетична гармонія. І залишена негативна біоенергоінформація там відчувається особливо гостро.

Ваші біополя, виконуючи функцію санітарів-донорів, втягнули активну негативну енергію страху. Її залишила людина, якій наодинці несподівано стало зле в лісі. Після того як ваші біоенергосистеми нейтралізували енергію страху, ви перестали відчувати її на емоційному рівні.

Зараз ви читаєте новину «"Коханку вашого чоловіка приваблює не він, а його посада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути