вівторок, 21 листопада 2017 05:30

"Коли дізналася про трійню, розплакалася"

Автор: УНІАН
  Монтажник-висотник Михайло Макаренко тримає за руку свою дружину Тетяну Бугаєву в палаті Запорізького обласного перинатального центру. 25 жовтня жінка народила трійню. Подружжя має ще доньку 11-річну Мілену
Монтажник-висотник Михайло Макаренко тримає за руку свою дружину Тетяну Бугаєву в палаті Запорізького обласного перинатального центру. 25 жовтня жінка народила трійню. Подружжя має ще доньку 11-річну Мілену

— Коли сказали, що в мене буде трійня, не повірила. Попросила перевірити ще раз. Після того як шостий лікар це підтвердив, розплакалася, — каже 30-річна Тетяна Бугаєва із Запоріжжя. 25 жовтня народила трійню: доньку Марію, синів Давида і Всеволода.

Тетяна Бугаєва разом із чоловіком Михайлом Макаренком, 30 років, побралися 2005-го. Познайомилися, коли обом було по 13 років.

— Тоді родина чоловіка переїхала в сусідній будинок. Спочатку товаришували. Зустрічатися почали 16-річними. За три роки я вже народила Мілену. Хотіли ще дітей. Але все не наважувалися, бо власного житла не маємо. Довго тягнули. Вирішили народжувати, бо Мілена постійно про це просила. Вона хотіла сестричку, а ми з чоловіком мріяли про хлопчика.

Діти з'явилися на світ за допомогою кесаревого розтину. За тиждень їх виписали з лікарні.

— Всі троє схожі на тата. Вже починають проявляти характери. Всеволод — романтик, бо часто замріяно лежить у ліжку. Давид — спокійний, а Марія і хвилини не може полежати на одному місці, постійно крутиться.

Родина живе в орендованій квартирі. Збираються переїжджати до батьків.

— У квартирі нам тісно, плануємо перебратися до моєї мами, — говорить Тетяна Бугаєва. — Там теж місця небагато — в будинку мешкає ще моя сестра з двома дітьми. Але іншого виходу немає.

Зараз ви читаєте новину «"Коли дізналася про трійню, розплакалася"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути