вівторок, 22 жовтня 2019 05:50

"Кілька разів на рік господарі возять на відпочинок"

— 13 років тому виграла "зелену карту" й переїхала до США, — розповідає 63-річна Наталія Швець із міста Гайсин на Вінниччині. 12 років живе в Сполучених Штатах Америки. Працює нянею в передмісті Чикаго.

— Доглядаю дітей Лева й Олени — 8-річну Єву і Джейка, 4 роки. Хлопчика вибавила з трьох місяців.

Подружжя розлучилося. Три дні на тиждень діти живуть у батька й так само — у матері. Я переїжджаю з ними. У Лева — власний будинок. Олена винаймає житло. В обох двоповерхові котеджі. Двічі на місяць викликають бригаду з шести осіб для генерального прибирання. В будинках є пристойні бейсменти — підвальне приміщення, де обладнані міні-спортзали, гральні кімнати для дітей, пральні. У Лева шість ванних кімнат, в Олени — чотири.

Я готую їжу, супроводжую Єву до шкільного автобуса. На мені також прогулянки, розвиваючі заняття, допомога в прибиранні.

Виховувати дітей за особливими методиками не вимагають. Головне, аби були доглянуті й щасливі. Люблять мене. А я ставлюся, як до рідних онуків.

Кілька разів на рік господарі возять на відпочинок. Востаннє їздила з Оленою й дітьми в Домініканську Республіку. Дуже сподобалося. Перед цим були на екскурсії у Вашингтоні. Білий дім здався не такий величний, як по телевізору.

Живу в окремій кімнаті. У неділю маю вихідний. Щомісяця отримую 62,5 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Кілька разів на рік господарі возять на відпочинок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути