Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 17:47

Кавуни сняться до вагітності чи хвороби

  Микола Дмитренко, автор книжки ”Український сонник”
Микола Дмитренко, автор книжки ”Український сонник”

"Колись мені снилося, що за мною гналися чорти й били в бубони. Після того я довго не могла заспокоїтися, аж поки не сталося. А було таке. Купувала продукти, набрала цілий пакет, а невеличку нарізку червоної риби чомусь поклала до своєї сумочки. На касі про ту рибу забула, не виклала. Розрахувалася й пішла. Охоронець-наглядач за кілька кроків наздогнав і попросив показати сумку. Я забідкалася, що забула викласти продукт. Але підійшов ще один охоронець, почали звинувачувати мене в крадіжці, повели до адміністратора складати акт. Я й божилася, і плакала — нічого не допомогло. А недавно снився інший страшний сон. Чомусь сиділа на майдані Незалежності й вимощувала камінцями територію. Спочатку клала швидко, камінці не були важкі. А потім треба було класти більші, не могла їх підняти. Зрештою на Майдан виїхала машина і зруйнувала мою працю. Мені стало прикро, а якийсь чоловік сказав: "Жінко, не переживай. Майдан мостити не варто. Ліпше ці камінці кинути на Печерський пагорб — колись так насипали могили". Прокинулася та й думаю: що може означати такий сон? Поміняється влада? Відправлять уряд у відставку?

Людмила Анатоліївна, 36 р., м. Київ".

Сон засвідчує потребу вашого духовного самовдосконалення. Можливо, ви надто залежні від людей і обставин. Те, що робите, приносить мало користі й задоволення. Праця ваша ніким не цінується. Можливо, що справді восени зміниться щось у верхах.


"Коли дівчині сняться кавуни — це до заміжжя? Мені снився баштан. Я ходила ним і вибирала кавуни. Тільки боялася сторожа, хоч його й не бачила. А ще більше боялася собак, бо їхній гавкіт було чути звіддаля. Хоч кавунів було багато, жодного в руки не взяла. Отак поштурхаю ногою, а він і відкочується. А одного торкнулася — наче приріс, не зрушити з місця. Ну, думаю, цього треба брати. Та й прокинулася.

Тетяна, 23 р., м. Новий Буг Миколаївської обл.".

Загалом кавуни сняться до хвороби, всіляких неприємностей, іноді можуть сигналізувати про вагітність. Потреба вибору актуальна для вас. Може, ви занадто перебірлива? Чи є якась інша причина, що "кавуни відкочуються"? Менше орієнтуйтеся на те, як ваш вибір сприймуть родичі й друзі.


"Наснилося море, але не бурхливе — без хвиль. А вода не синя, а срібна. Таке враження, що якби ступила в море, то так би й пішла по воді, як герої казок чи Христос ходив. Раптом у далині з"явився човен. Подумала, що це за мною. Але він плив дуже повільно.

Клавдія Василівна, пенсіонер, 77 р., Київщина".

Сон символізує невідворотнє, але це станеться ще не скоро.


"Я бачу веселі сни, часто вві сні сміюся. Дехто каже, що таке нічого доброго не віщує. Але я не вірю, бо прокидаюся з гарним настроєм, нічого поганого не трапляється. От снилося, що танцюємо під живу інструментальну музику. І чогось я постійно тримаю в полі зору саксофон — такий сріблястий, із перламутрами. Хотілося до нього доторкнутися, зіграти. Той чоловік зрозумів моє бажання й віддав мені в руки інструмент. Я почала грати. Всі навколо зааплодували. Невже це до мого весілля? Бо хлопця маю, але заміж поки що не запрошує.

Уляна, 21 р., м. Івано-Франківськ".

Ви потребуєте більшої уваги до себе з боку рідних та друзів. А нове знайомство може бути оманливим.

Зараз ви читаєте новину «Кавуни сняться до вагітності чи хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути