Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 18:17

Із Тоні Алленом розлучається дружина

Дружина 39-річного американського рок-музиканта Тоні Аллена подала на розлучення. 28-річна Стефані Аллен підозрює, що чоловік зрадив їй із голлівудською актрисою Ліндсі Лохан, 21 рік.

Ліндсі Лохан проходила курс лікування у реабілітаційному центрі "Cirque Lodge" у штаті Юта. Там закрутила роман із Тоні Алленом. Парочку застукали, коли вони обіймалися. Розлючена Стефані вигнала чоловіка з дому, а потім подала на розлучення.

— Мій чоловік ліг у реабілітаційний центр, щоб лікуватися від наркотичної та алкогольної залежності, — каже Стефані Аллен. — Після його повернення додому мені постійно дзвонять. Розповідають про його походеньки. Я вирішила, що це все може погано позначитися на наших дітях.

Стефані — родичка королеви Великої Британії Єлизавети ІІ. Її статки оцінюють у півтора мільярда доларів. У подружжя Аллен двоє 8-місячних близнюків. Мати після розлучення хоче залишити їх собі.  Жінка тричі проходила процедуру штучного запліднення. Потім у неї було два викидні.

Тоні заперечує чутки про свій роман із Лохан.

— Ми друзі, інколи розмовляли про життя, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Із Тоні Алленом розлучається дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути