Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 06:11

Ігоря Гайдамака поховали поруч із дружиною

Тренера з боксу 77-річного Ігоря Гайдамака поховали на міському кладовищі в Черкасах поряд із дружиною. Помер удома. Хворів на рак.

— Последний раз виделись с Игорем Ивановичем перед Новым годом. Ему надоело сидеть дома, захотел прогуляться, — розповідає друг 70-річний Олег Слободяник. — Багато говорив про сучасний бокс. Жалівся на здоров'я. Казав: "Хочу дожити до весни. Тоді буде легше".

Ігор Іванович став першим віце-президентом Федерації боксу України. Був членом міжнародної боксерської Федерації та тренером збірних команд України.

— Товаришували 40 років, — продовжує Олег Слободяник. — Коли знайомив його з людьми, казав: "Це — легенда. Він для боксу зробив більше, ніж Суркіс для футболу". Всі найбільші українські перемоги в боксі були за його роботи. Отримав найвищі державні ордени. Завжди всім намагався допомогти. Ігор Іванович мешкав сам. Дітей у нього не було.

Зараз ви читаєте новину «Ігоря Гайдамака поховали поруч із дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути