пʼятниця, 19 липня 2019 06:26

Хуліо Іглесіас не визнає позашлюбного сина

30 років іспанський співак 75-річний Хуліо ІГЛЕСІАС доводив у суді відсутність родинних зв'язків із португальцем Хав'єром САНТОСОМ, 43 роки. Нещодавно суд визнав, що співак — його батько.

— Коли я був зовсім малий, мама розповіла, хто мій батько, — говорить Хав'єр. — У неї був із ним роман 1975 року. Мама тоді була танцівницею в Каталонії. З Іглесіасом познайомилася, коли він приїхав туди на гастролі. У них одразу зав'язався бурхливий роман. Та тривав недовго. Гастролі закінчилися, і більше вони не бачилися. Постійно питав маму, коли я зможу побачити свого тата. Але вона казала, що він не хоче нас знати. Не розумів, як можна відмовитися від рідної дитини. Настояв, щоб мама подала до суду. На гроші Хуліо не претендували, лише хотіли добитися справедливості.

1992 року Марія Сантос подала до суду на Іглесіаса. Вимагала, аби він визнав свого позашлюбного сина.

— Вона виграла суд, але мій батько подав апеляцію на пере­гляд справи. Справу закрили, а попереднє рішення скасували. Нам сказали, що доказів недостатньо. Вирішили їх добути. Нам удалося дістати склянку, з якої пив один із синів Іглесіаса. Результати ДНК-експертизи підтвердили, що Хуліо — мій батько.

Співак коментарів із цього приводу не дає. Зараз він у шлюбі з нідерландською моделлю Мірандою Рейнсбургер. Має від неї доньок Вікторію та Крістіну, синів Гільєрмо, Мігеля і Родріго. Від першої дружини іспанської моделі Ізабель Прейслер у нього троє дітей: донька Марія, сини Хуліо й Енріке.

Зараз ви читаєте новину «Хуліо Іглесіас не визнає позашлюбного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути