четвер, 05 липня 2007 17:24

Гриби сняться на прибуток

 

"Часто на ранок бачу віщі сни. Увечері сниться пережите за день, а вранці думаєш про майбутнє. От ввижається, що розмовляла з президентом. Щось у мене запитував. Я радісно говорила йому про народ, що люди менше б пили, аби зарплата була більша. Називала його на ім"я. Але що мене здивувало: Віктор Андрійович виздоровів. Він мав чисте моложаве обличчя, в очах не було стільки смутку, як зараз. Я почувалася легко й невимушено, а прокинулася з усмішкою: чоловіка нема, то вже й президенти сняться!

Тетяна Петрівна, вдова, 43 роки, Хмельницька обл."

Сон оптимістичний, позитивний як для вас, так і для Віктора Андрійовича. Вам пощастить здійснити задумане, можливо, познайомитесь із добрим чоловіком. Одужання президента може засвідчувати поліпшення справ в Україні.


"Я вві сні збирала гриби. Тільки в лісі було темно і людей багато. Мені здавалося, що через їхню присутність нічого не вдасться знайти, тільки пальці об пеньки та коріння позбиваю, бо була боса. Але трава шовкова, я легко ходила по ній. Під одним  деревом було густо встелено грибами. Ніхто їх не помітив. Чи може вони отруйні? Хотіла когось гукнути, але передумала. Ножиком запрацювала швидко: чик-чик. Аж тут упала на мене чиясь тінь. Випрямилася — стоїть красень і сміється. "Люблю грибну юшку", — каже. "То я зготую", — відповідаю. Та й прокинулась. Заміж я виходила, та невдало — розлучились. Маю сина.

Наталя Олександрівна, вчителька початкових класів, 29 років, Житомирська обл.".

З усього видно, що це для вас щасливий пророчий сон. Вважають, що гриби сняться на прибуток, успішне вирішення справ. Жінкам — ще й на вагітність.

"Снилося, що їхала кудись поїздом. Але їхала так довго, що хотілося зійти. Та на станціях було пустельно, і я боялася, що ні в кого буде запитати дороги. Отож їхала далі, аж поки поїзд не зупинився серед поля. Кондуктор оголосив: "Станція Вовки. Хто хоче, щоб його з"іли, — виходьте!". Потім побачила, як дві жінки почали вибиратися з вагона. Одна ще й приказувала: "А нам тих вовків і треба. Краще з вовками, як із баранами!". Я не наважилася визирнути у вікно, забилася в куток і сиділа, поки поїзд знову не рушив. "Наступна станція Гадюки!" — оголосив провідник. Тут я прокинулась. Мене в дитинстві вовками лякали. Чула переказ, як після війни було багато вовків, вони накидалися на людей, худобу.

Марія Володимирівна, 58 років, м. Кіровоград".

Тривожні сни засвідчують складні проблеми чи зіпсовані взаємини з родичами, сусідами, колегами. Може, ви розчарувалися в справі, якою займалися? Маєте таємних ворогів. Невпевненість у завтрашньому дні лікується роботою. 

Зараз ви читаєте новину «Гриби сняться на прибуток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути