середа, 09 січня 2008 13:54

Едді Мерфі одружився на острові Бора Бора

Голлівудський актор 46-річний Едді Мерфі в новорічну ніч одружився на острові Бора Бора в Тихому океані. Його обраниця — музична продюсерка Трейсі Едмондс, 40 років.

На весілля запросили 25 друзів. Церемонія розпочалася на пляжі, із заходом сонця. Трейсі Едмондс ішла босоніж уздовж берега, вкритого мушлями. На ній була облягаюча біла сукня від Бараcci. А Едді вдягнув елегантний костюм кольору вершків. Свідкові він подарував годинник, інкрустований коштовним камінням. Трейсі піднесла дружці золоті сережки з діамантами. Для весілля на березі спорудили вишку зі 6 тис. морських мушель.

Едді та Трейсі познайомилися два роки тому під час зйомок фільму "Дівчина-мрія". Вона була музичним продюсером, а Мерфі виконував у стрічці головну роль. У липні цьогоріч вони заручилися, але разом не жили.

— Ми релігійні люди, тож це станеться після весілля, — заявила Трейсі.

У кожного з молодят це другий шлюб. Мерфі 13 років був одружений із 38-річною моделлю Ніколь Мітчел. Має від неї п"ятеро дітей. Трейсі мала шлюб зі співаком Кеннетом Едмондсом. У них підростають двоє дітей. Торік Мерфі мав роман із солісткою гурту "Спайс гьолз" 32-річною Мелані Браун. У квітні вона народила від нього доньку Енджел Айріс.

Зараз ви читаєте новину «Едді Мерфі одружився на острові Бора Бора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути