середа, 04 лютого 2009 18:21

Джулія Робертс стала домогосподаркою

Автор: фото: www.kino.ukr.net
  Після народження третьої дитини голлівудська акторка Джулія Робертс пішла з кіно
Після народження третьої дитини голлівудська акторка Джулія Робертс пішла з кіно

Голлівудська актриса 41-річна Джулія Робертс погладшала, менше користується косметикою і носить взуття без підборів. Вона сама ходить крамницями, купує пральний порошок і продукти. У минулі вихідні побувала в індійській столиці Делі, відвідала Тадж-Махал. А потім зробила собі бінді — червону цятку на лобі, символ добробуту та щасливого заміжжя.

Каже, що повністю присвятила себе родині:

— Коли чую: колись ти була найстильнішою актрисою Голлівуда, зразу відповідаю: побачили б ви, яка я мама, то не схотіли б повернути мене до світського життя.

Із 40-річним оператором Денні Модером актриса познайомилася 2002-го на зйомках стрічки "Мексиканець". Чоловік був одруженим. Робертс зателефонувала його дружині та запропонувала за Денні $100 тис. Віра Модер  від грошей відмовилася, а згодом подала на розлучення.

— Іноді мені хочеться вивернутися навиворіт і цілувати йому ноги. Якби він мене покинув, я цього не пережила б, — каже Джулія.

Робертс не могла завагітніти через рідкісне захворювання крові. Вважала це покаранням за те, що відбила чоловіка в іншої. Але 2004-го після штучного запліднення народила близнюків — дівчинку Хезел Патрішу та хлопчика Фінеаса Волтера.

— Коли побачила очі своїх немовлят, повірила в Бога, — зізнається Робертс. — Діти мене сильно змінили, я стала більш людяною.

Рік тому природним шляхом Робертс народила сина Генрі Деніела і пішла з кіно. Востаннє знялася в стрічці "12 друзів Оушена". Донедавна була найоплачуванішою актрисою Голлівуда, брала за фільм $25 млн. Журнал "Форбс" оцінив її статки в $250 млн.

— Я достатньо пожила для себе і для фанатів, тепер хочу пожити для родини, — каже актриса.

У Джулії три будинки в Нью-Йорку, 50-акровий маєток у Нью-Мексико та особняк у Голлівуді. Вона сама готує коронну страву — тушковану індичку.

Уперше заміж Робертс вийшла в 25 років. Із американським виконавцем музики кантрі Лаєлом Ловеттом була знайома всього три тижні. За рік розлучилися — чоловік зраджував. Джулія заручилася з актором Кіфером Сазерлендом, але за чотири дні до весілля втекла із його приятелем Джейсоном Патріком. Заміж за останнього теж не вийшла, бо захопилася актором Лаямом Нісоном. Робертс мала романи з акторами Метью Перрі, Джорджем Клуні, Мелом ґібсоном, Бенджаміном Бреттом.

— Усіх коханців і в один альбом не помістиш. Якийсь відривний календар виходить, — жартувала.

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс стала домогосподаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути