Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 06:10

Дженніфер Лопес розірвала заручини

Автор: zvezdi.ru
  Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес тричі була заміжня. Останні чотири роки зустрічалася з бейсболістом Алексом Родрігесом
Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес тричі була заміжня. Останні чотири роки зустрічалася з бейсболістом Алексом Родрігесом

Американська акторка і співачка 51-річна Дженніфер ЛОПЕС розійшлася з бейсболістом Алексом РОДРІГЕСОМ, 45 років. Після заручин 2019-го весілля двічі переносили. Під вінець так і не пішли.

— Влаштувати весілля ­завадила пандемія коронавірусу. Не засмутилася. Відчувала, що потрібно трохи почекати. І час все розставив на свої місця. Ми з Алексом усвідомили, що нам краще бути друзями. Старатимемося зберегти добрі стосунки. Продовжимо співпрацювати і підтримувати одне одного в нашому спільному бізнесі та проєктах, — каже співачка.

Дженніфер і Алекс познайомилися під час відпочинку на Багамських островах. Через два роки оголосили про заручини. Обоє раніше були одружені. Від попередніх стосунків чоловік має доньок: 17-річну Наташу й Еллу, 13 роки. Лопес виховує двійнят 12-річних Макса й Еммі.

— Алекс одразу знайшов спільну мову з моїми дітьми. Ми часто проводили час разом, вибиралися у спільні подорожі. Він заохочував Макса й Еммі до занять спортом. Тепер за ним сумуватимуть. Мої діти дуже активні, ніколи не сидять на місці. Знають, що їхня мама — відома людина. Але не деруть носа.

Дженніфер Лопес у шлюбі була тричі. Вперше вийшла заміж 1997-го за кубинського офіціанта Охані Ноа. Купила коханому ресторан. Через два роки розлучилися. Із другим чоловіком, хореографом Крісом Джаддом, прожила рік. Дітей народила у шлюбі зі співаком Марком Ентоні. Стосунки з ним тривали найдовше — 10 років.

Крутила роман з актором 48-річним Бенном Аффлеком. Оголошували про заручини, але весілля так і не зіграли. Мала стосунки з молодшим на 18 років танцівником Каспером Смартом та канадським репером 30-річним Обрі Дрейком.

— Хлопці самовпевнені й зухвалі, а з віком починають все більше в собі сумніватися, — каже Лопес. — Мені подобаються молоді чоловіки, бо вони вірять, що можуть звернути гори.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес розірвала заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути