Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 06:20

Джамала з чоловіком переїдуть у трикімнатну квартиру

— Одного разу здорово влетіло від чоловіка за відверте вбрання. Бекір сказав: "Я все розумію — ти красива, у тебе свій стиль. Але мені хочеться б, щоб ти виглядала як заміжня жінка". Пообіцяла більше так не вдягатися, — каже співачка 34-річна Джамала. 26 квітня вийшла заміж за економіста ­Бекіра Сулейманова, ­26 ­років.

Познайомилися три роки тому на вечірці у знайомих. Весілля влаштували в кримськотатарських традиціях.

— Коли ще кримські татари були у вигнанні, вони збиралися на весіллях, — розповідає Джамала. — Там обмінювалися інформацією і збирали гроші для дітей політичних в'язнів. Ми зробили так само. Частину подарованих грошей віддали родинам політв'язнів.

Бекір Сулейманов народився в Сімферополі. Має математичну й економічну освіти. Займається правозахисною діяльністю. ­Нещодавно відкрив у Києві кав'ярню "Такава".

— Частенько там буваю, — говорить Джамала. — Відвідувачі про це знають. Приходять взяти у мене автограф. Якось туди завітав цілий клас — діти хотіли мене побачити.

Джамала вагітна первістком. Народжувати має навесні.

— Вже написала колискову для дитини, — каже Джамала. — До пологів плануємо з чоловіком переїхати в трикімнатну квартиру, яку мені подарували за перемогу на Євробаченні.

Зараз ви читаєте новину «Джамала з чоловіком переїдуть у трикімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути