четвер, 06 грудня 2007 18:12

"Допоможіть урятувати брата"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Надіюся, що ви, можливо, допоможете мені порадою, як маю рятувати свого брата, — турбується пані Стефанія зі Львівщини. — Він одинокий, але найгірше те, що дуже хворіє, особливо останні два роки. Худий, виснажений, без сили, постійно хоче спати. Лікарі не визнають захворювань, бо аналізи та обстеження не вказують на патологічні зміни, які б викликали такий стан. Про те, щоб одружитися, брат навіть чути не хоче — вважає себе тягарем для інших. Зверталися до бабусь, які виливають віск. Вони кажуть, що це — порча. Але і після їхнього втручання відчутного полегшення не настало".

Шановна пані Стефаніє, у вашого брата порушено природне постачання в організм енергії життєвої сили. Внаслідок цього він виснажується, а всі його системи поступово втрачають функціональну активність. Людина не має сили жити. Діагностувати цей процес неможливо, бо немає приладів, які б фіксували негативні зміни біоенергоінформаційної системи. Причиною таких явищ є порча. Це — біоенергетична структура, вона має різні прояви.

У вашого брата порча повністю зруйнувала постачання в організм енергії життєвої сили. Для нього це — програма на смерть. Проте йому дано довге життя, тому він хворіє, чахне, та не вмирає. Він ніби на дні могили. Виливанням на віск або викачуванням яйцем із біоенергополя та фізичного тіла людини витягується негативна енергія, але структура порчі не руйнується. Тому на короткий час ніби стає легше. А потім структура знов наповнюється негативною енергією — і все починається спочатку. Вашому братові треба відкоригувати біоенергоінформаційну систему, а потім провести повне обстеження організму.

Для нього це — програма на смерть. Проте йому дано довге життя, тому він хворіє, чахне, але не вмирає

Аналогічна ситуація і в пана Петра з Тернопільщини: "Я відчув, що зі мною щось негаразд, ще років у 15–16. Не мав тієї сили, що мої однолітки, — пише він в листі до редакції. — Із роками ставало дедалі гірше. Я почав ходити по лікарях та ворожках, які виливали на віск та викачували яйцями. На деякий час легшало, а тоді все поверталося назад. Зараз мені 54 роки, я став безсилим, хвороби замучили мене".

Вам, пане Петре, як і братові пані Стефанії, перш за все треба відновити природний біоенергообмін та зняти програмні порчі на хвороби. Для цього потрібно зробити корекцію біоенергоінформаційної системи.


Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «"Допоможіть урятувати брата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути